Dictats

Páginas: 3 (512 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2010
L’anada a l’hort va ser molt agradable, el taronger tenia l’ombra molt llarga i l’olivera ens oferia la soca per seure.
Hi vam seure i li vaig explicar la història de l’Oriol i l’Anna: “A l’excursióque vam fer amb l’escola vam jugar a veure qui explicava l’acudit més divertit. Però qui va explicar l’acudit més divertit va ser la germana de l’Oriol, la Neus, que només d’obrir la boca ja feiariure.

Vet aquí que hi havia una princesa que va perdre l’anell que duia, que era d’or. L’Heroi va anar al castell de l’única bruixa que hi havia a la zona. A l’entrada del castell una aranya gegantno deixava passar ningú. L’aranya no va aconseguir aturar l’heroi, que va trobar l’anell d’or sota l’escala.
I ... “van viure molt feliços i van menjar un munt d’anissos”.

L’un i l’altre van dirque no volien l’ocell, que prou problema tenien amb l’oca i l’ànec que els havien tocat a la rifa de l’escola. Però l’avi va dir que ell es faria càrrec de totes les bestioles, que les portaria a l’horti així tindria companyia cada dia.

Els carrers eren enfangats perquè havia plogut tota la tarda. El trànsit augmentava i davant de la seva escola hi havia un urbà que aturava els cotxes quan lespersones volien passar.
A l’endemà l’Emma i en Marc es van posar unes botes d’aigua per poder trepitjar els bassals que havien quedat als carrers, i així no van arribar mullats a l’escola.

EnQuimet sempre ha tingut la dèria de viatjar; per això avui agafa un avió que el durà a unes terres llunyanes on podrà visitar unes muntanyes desconegudes i veurà uns paisatges que no ha pogut veure encara.L’anell del rei va desaparèixer i van tancar el nen a la torre del castell que tenia unes parets que no e podien trencar ni amb el martell més fort del món, si no deia on era l’anell al cap detres dies seria home mort.

Fa sol, fa molt de sol. Tothom sembla content. L’Oriol va d’un cantó a l’altre, mandrós com sempre. Fa córrer una pedra a cops de peu. No ho vol fer, però, amb la pedra,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • dictats
  • Dictats autocorrectius amb GNU/Linux

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS