DSFA

Páginas: 4 (909 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2014
LA REVOLUCIÓ DELS PARAIGÜES
PORTADA – JOAN
Bon dia, nosaltres som l’Albert, en Ferran, l’Oriol i jo, en Joan, i avui us explicarem La Revolució dels Paraigües.
ÍNDEX – ORIOL
Durant la exposicióus explicarem:
- Una breu introducció del tema
- Qui és Joshua Wong?
- La manifestació i l’entrevista a Wong
- L’actuació de la policia envers la manifestació
- Comparació de la noticia ambaltres diaris
- La nostra opinió personal sobre el tema
INTRODUCCIÓ - ORIOL
Molt resumidament, la Revolució dels Paraigües és una manifestació de la societat civil de Hong-Kong. Aquesta societat lluitaper aconseguir unes eleccions lliures i no restrictives per designar al 2017 al cap del seu executiu local. La manifestació és liderada per Joshua Wong.
JOSHUA WONG - TITO
Joshua Wong és el líderde la Revolució. Va néixer nou mesos abans de que Anglaterra entregués el control de Hong Kong a Xina al 1997. Quan tenia només 14 anys, va establir un grup estudiantil anomenat Scholarism, que moltaviat va estar a la primera línia de la confrontació política amb les autoritats hongkongueses. Actualment té 17 anys. Tot i la diferència d’edat, l’adolescent Joshua Wong i l’egipci Wael Ghonimmantenen un gran paral·lelisme. Com Ghonim ho va ser a la revolta egípcia, Wong ha esdevingut el rostre més representatiu de la coneguda Revolució dels Paraigües. Wong i Ghonim, comparteixen una explícitadevoció per l’activisme social i la no violència, i han demostrat un profund coneixement de l’impacte de les noves tecnologies i internet, que en la era que estem, pot ser una arma imbatible. A més,Wong té el suport de més de 200.000 persones hongkongueses.
LA MANIFESTACIÓ I L’ENTREVISTA A WONG - ORIOL
En una entrevista a Wong, diu que no es sent el líder de la revolució i que no pot assumiraquesta responsabilitat tot sol, i afegeix que compta totalment amb els ciutadans de Hong Kong, amb els seu valor i amb la seva consciència política i espera que tots els participants segueixin...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • dsfa
  • Dsfa
  • Dsfa
  • dsfa
  • dsFA
  • dsfa
  • dsfa
  • Dsfa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS