EGYPTE

Páginas: 3 (623 palabras) Publicado: 14 de abril de 2014
 EGIPTE
Egipte és un Estat de l'Àfrica septentrional d'aproximadament 1 milió de quilòmetres quadrats. És situat al nord-est del continent africà. La meitat del estat es desèrtic inomés la franja fèrtil al llarg del riu Nil i altres oasis es poden habitar .
A Egipte hi ha quatre regions: El desert de Líbia que es un altiplà, i l'altitud del qual augmenta de la costamediterrània cap al sud. El desert Aràbic a l'est del Nil, que esta format per una serralada costera formada per materials cristal·lins i metafòrics. La vall del Nil. I finalment la península del Sinaí que teforma triangular que uneix els continents asiàtic i africà.
La República Àrab d'Egipte és governada actualment. Segons aquesta, Egipte és Estat democràtic i socialista, en què l'islam és religiód'Estat i l'àrab la llengua nacional. El govern està dividit en tres branques: L’autoritat executiva que es ostentada pel president de la república, el cap d’Estat. L’autoritat legislativa que es la queresideix en l’Assemblea del poble informada per els membres electes i membres designats pel president. I per últim l’autoritat judicial que recau sobre una judicatura independent.
L’economia d’Egiptedepèn de l’agricultura. El govern ha treballat per a preparar l'economia per al nou mil·lenni mitjançant reformes econòmiques i grans inversions en comunicacions i infraestructures que inclouen unarebaixa radical de duanes, una nova llei d'impostos en vigor des de 2005 que redueix els impostos sobre les empreses d'un 40% a un 20%, que han comportat un augment del 100% en els beneficis dels impostosel 2006. Un dels principals problemes de l'economia egípcia és la davallada de la riquesa de la població mitjana, ja que els preus dels béns bàsics continuen pujant mentre el poder adquisitiu de lapoblació mitjana es perd.


Egipte és el país més populós de l'Orient Mitjà i el segon més populós del continent africà, amb una població estimada de 78 milions de persones. Gairebé la meitat de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Egypte

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS