Eihvvv

Páginas: 2 (334 palabras) Publicado: 25 de noviembre de 2014
Prefiero coñiañ mintrabajk
Kdksjkslskajabvtuaiiais
Jsjsjsvajkalakauaja












Nakkalalakja
John pot tenir a qualsevol noia. La Jennifer mai ha estat besada.
Tothom pensaque ell és perfecte. Ella té problemes amb l'orgull i els gelos. Ara, els dos estan interpretant Romeu i Julieta. Els llavis verges de la Jennifer han de fer el primer petó a l'escenari a enJohn, el noi que totes les altres noies de l'institut volen. La pressió i la tensió construeixen al llarg de cada escena un petó. Els dos es sorprenen quan floreixen els sentiments. O bé, es potdir quins petons són reals i quins són tan sols per l'espectacle?

Opinió:
Hi ha vegades que llegeixes una sinopsis i et deixa completament indiferent, hi ha vegades que després no té res aveure amb el llibre. Però de vegades, la sinopsis et fascina i després el llibre no et descepciona, aquest és el cas d'aquest llibre.

La Jennifer és una noia de qualsevol institut. Bé,d'acord, no qualsevol, és una de les noies més guapes però tot i així, sembla que els nois li tinguin por o respecte per apropar.se a ella perquè encara no li han fet cap petó. La història començaquan ha de besar en un assaig de l'obra de teatre a Romeu (en John), que havia estat el seu millor amic de la infància i també el noi més guapo i popular de l'institut. Aniran intercanviant cadavegada més paraules, escenes, petons... al llarg de la novel·la fins al dia de la funció. Però l'orgull sempre serà present entre els dos.

Em va agradar molt la manera com comença lanovel·la. Qui deia que les històries maques acaben sempre amb un petó? doncs aquesta comença amb un, i de forma molt original. Com podreu imaginar es tracte d'una història d'amor entre elsprotagonistes. No sé perquè em va enganxar tant, però ho va fer. Crec que és pel fet que per una vegada la noia no s'enamora del noi misteriós sinó del seu millor amic.

Jdjdjsjsjsjsjzjsjsjjsjjsj
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS