El mecanoescrit del segon origen

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (316 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 3 de septiembre de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
El mecanoescrit del segon origen

El llibre explora la relació entre els dos joves i la recreació d'un món. La narració s'estructura en capítols que comencen sempre igual,situant l'edat de l'Alba i la seva virginitat o no, ja que en el úlitm capítol es queda embarassada.
En aquesta novel•la s'explica la història de l'Alba una noia de 14 anys i enDídac un noi de 9 anys, viuen en un poble anomenat Benaura. Dos nois estaven atacant a en Dídac perquè és negre. Quan el tiren a l’aigua l’Alba s’adona de que no sap nedar i ques’estava ofegant, ella es submergeix per salvar-lo, però mentre estan dins l’aigua, una platets voladors destrueixen pràcticament tota la humanitat, però ells dos seguien vius.
Durantels 4 anys següents s’espavilen ells dos sols per sobreviure, i s’enfronten a tota mena de dificultats, però que superen gràcies a la seva astúcia, i també a que guarden llibres perpreservar la cultura i intentar ampliar coneixements necessaris, i que els fan madurar de forma molt ràpida. Fugen a una masia, on més tard trobaran un extraterrestre que hasobreviscut a un accident d’una de les naus. Més tard, agafen una roulotte i s’hi instal•len, van a Barcelona en busca d’un lloc on viure, o de supervivents, però els supervivents quetroben s’havien suïcidat.
Fan un viatge per la mediterrània, fins a Grècia, però pel camí es troben amb uns supervivents, no precisament simpàtics, i es veuen obligats amatar-los.
Així que l'Alba vol continuar l'espècie humana amb en Dídac i mantenen relacions quan ell ja és prou madur. Es queda embarassada i neix un nen a qui posen Mar, però en Dídacmor en un accident (li cau un sostre d'una casa en mal estat). L'Alba és valenta i pensa que si vol conservar l'espècie, encara podrà tenir fills quan en Mar sigui gran.
tracking img