Emconcor

Páginas: 2 (413 palabras) Publicado: 19 de marzo de 2014
Ciències per al món contemporani


EMCONCOR

1. Què és?

Afecta a la resposta del organisme davant alguns impulsos nerviosos, especialment al cor. El bisoprolol és el principi actiu delEmconcor, que alenteix el cor i fa que sigui més eficaç. Serveix per el tractament la hipertensió arterial y la angina de pit crònica estable.






2. Com prendre’l?

Es pren amb aigua i nonecessàriament en dejú. Es te que empassar el comprimit sencer. Un excés del seu consum podria derivar a una disminució del ritme del cor, dificultat per respirar, baixada dràstica de la tensió arterial,error cardíac agut, o disminució dels nivells de sucre a la sang.
La dosi normal són 5mg, però la dosi es pot incrementar a 10mg. EL dosi màxima permesa és de 20 mg amb 2 comprimits de 10mg.


3.Prohibicions per prendre’l

- No es pot de prendre amb les següents malalties: al·lèrgia al bisoprolol, asma greu, problemes circulatoris greus en les extremitats, feocromocitoma no tractada,acidosis metabòlica.
- Si pateixes problemes de cor: insuficiència cardíaca, shock cardiògen, determinades afeccions del cor que produeixen una freqüència cardíaca lenta, freqüència del cor lenta,tensió arterial baixa,etc.
No recomanable per el consum dels nens ni adolescents.

4. Composició

El principi actiu es fumarat de bisoprolol. Els demes components són: -Nucli del comprimit: silicicol·loïdal anhidra, estearat de magnesi, crospovidona, cel·lulosa microcristal·lina, almidó de blat de moro, hidrogen fosfat de calci anhídrid. - Recobriment: diòxid de titani, macrogol 400, dimeticona,òxid de ferro groc, hipromelosa.










5. Efectes secundaris.

Freqüents: Fatiga, marejos, mals de cap. Al principi del tractament pots sofrir problemes intestinals, sensació defred, etc, però dura només dos semanes.
Poc freqüents: Disminució de la freqüència cardíaca, empitjorament de la insuficiència cardíaca, debilitat, alteracions del son, depressió, tensió arterial...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS