ensayo traccion acero

Páginas: 2 (315 palabras) Publicado: 31 de marzo de 2014
El material a mesurar és una proveta d’acer DIN 1.2740, de 19,50mm2 de secció inicial i 17,67mm2 de secció final; i 50,02 mm de longitud inicial i 54.54 mm de longitud final.
L’assaig arealitzar és un assaig normalitzat de tracció. Per arribar a esclarir els resultats obtinguts hem emprat com a fonts d'informació les dades del material proporcionades a la webftp:/ftp-urgell.upc.es/materials i el guió de dades també present en la mateixa direcció web; i com a eines de treball diversos generadors de gràfics (Origin, Excel...) com programes matemàticsper tal de resoldre els càlculs necessaris (Maple, Matlab...)

El material a mesurar és una proveta d’acer DIN 1.2740, de 19,50mm2 de secció inicial i 17,67mm2 de secció final; i 50,02mm de longitud inicial i 54.54 mm de longitud final.
L’assaig a realitzar és un assaig normalitzat de tracció. Per arribar a esclarir els resultats obtinguts hem emprat com a fontsd'informació les dades del material proporcionades a la web ftp:/ftp-urgell.upc.es/materials i el guió de dades també present en la mateixa direcció web; i com a eines de treball diversosgeneradors de gràfics (Origin, Excel...) com programes matemàtics per tal de resoldre els càlculs necessaris (Maple, Matlab...)


El material a mesurar és una proveta d’acer DIN 1.2740, de19,50mm2 de secció inicial i 17,67mm2 de secció final; i 50,02 mm de longitud inicial i 54.54 mm de longitud final.
L’assaig a realitzar és un assaig normalitzat de tracció. Per arribara esclarir els resultats obtinguts hem emprat com a fonts d'informació les dades del material proporcionades a la web ftp:/ftp-urgell.upc.es/materials i el guió de dades també present enla mateixa direcció web; i com a eines de treball diversos generadors de gràfics (Origin, Excel...) com programes matemàtics per tal de resoldre els càlculs necessaris (Maple, Matlab...)
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo De Traccion En Varillas De Acero
  • Ensayo De Traccion De Un Acero Ductil
  • Ensayo de traccion en el acero
  • Ensayo De Tracción Del Acero
  • Ensayo de Tracción del acero
  • Ensayo de Traccion en aceros
  • Ensayo De Traccion Acero Sae 1010
  • traccion del acero

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS