er3w

Páginas: 2 (479 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2013
La intel
















































ÍNDEX

1. Autor
2. Resum
3. Aportaco
4. Reflexions
5. ConclusióMalcolm Gladwell va nèixer el 3 de setembre de 1963. És un periodista, escriptor i sociòlegcanadenc. Resideix a Nova York.
Té un do incomparable per interpretar les noves idees en les ciències socials i fer-los comprensibles al públic, I pràctictiques i valuoses per a les empreses.
Ha arribata ser tan reeixit en això que, el 2005, la revista Time va nomenar Malcolm una de les seves 100 persones més influents. Va ser elegit per Top Política Exterior dels 100 pensadors mundials 2010 i lallista del 2009 i ocupa el lloc número deu en els pensadors 50 2011. I Newsweek el va escollir per al "Top 10 Líders del Nou Pensament de la Dècada".
Malcolm té un nou llibre que surt el 2013 titulatDavid i Goliat, on explora el concepte dels de baix. El que el converteix en un perdedor exitós és que el llibre David i Goliat té totes les característiques d'un clàssic llibre de Gladwell: detenció,conviden a la reflexió, l'anàlisi d'exemples interessants, i una perspectiva innovadora en una cosa nova al nostre voltant.

L'anterior llibre de Malcolm, Outliers, ha tingut un impacte encara mésgran que els seus dos primers llibres, generant intensos debats sobre la naturalesa de l'èxit en els camps de l'educació i de la música amb l'esport i els negocis. En Outliers, Malcolm suggereix unenfocament nou i emocionant per ajudar a les persones tenir èxit mitjançant l'ús dels factors que realment promoguin l'èxit. Outliers va debutar com un bestseller número 1 del New York Times, el WallStreet Journal, The San Francisco Chronicle, Barnes & Noble, i l'editor de Weekly.

Ell és l'autor de dos New York Times (Tipping Point i Blink).
Amb el seu primer llibre, Malcolm va incorporar el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS