erferf

Páginas: 13 (3209 palabras) Publicado: 18 de mayo de 2014
ÍNDEX


Introducció pg. 1


Hipòtesi i objectius pg. 1


Marc teòric pg. 2 – 5


Marc aplicatpg. 5 – 20


Conclusions pg. 20


Referències pg. 20


























1.INTRODUCCIÓ

Realment he fet aquesttreball amb la motivació de treure bona nota ja que penso que tinc una bona condició física i no cal que la millori. Encara que una de les qualitats escollides, la flexibilitat, se'm dóna molt malament i m'agradaria molt millorar-la. Penso que serà molt difícil que millori en aquest aspecte ja que no magrada molt treballar-la i per a mi es molt dur.

El que espero aconseguir principalment esmillorar la flexibilitat ja que es el que més baix tinc. El que faré serà treballar les 3 qualitats escollides (Flexibilitat, Resistència i Velocitat) durant 8 setmanes.


2.HIPÒTESI I OBJECTIUS

Objectius a assolir (Flexibilitat): L'última vegada que vaig fer la prova de flexibilitat (prova de banc) vaig fer +4 cm. El meu objectiu en aquesta prova és millorar com a mínim 2 o 3 cm. La meva hipòtesiper a aquesta qualitat és la següent; Un entrenament de la flexibilitat de 2 dies per setmana durant 8 setmanes millorarà la meva flexibilitat uns 2 o 3 cm.


Objectius a assolir (Resistència): L' última vegada que vaig fer la prova de resistència (test de cooper) vaig fer 13.5 voltes - 2.700 metres. El meu objectiu en aquesta prova és millorar 200 metres. La meva hipòtesi per a aquestaqualitat és la següent; Un entrenament de la resistència de 1 dia a la setmana durant 8 setmanes millorarà la meva resitència 1 volta ja que penso tinc una bona resistència i em serà difícil millorar-la.


Objectius a assolir (Velocitat): L'úlitma vegada que vaig fer la prova de velocitat (40m) vaig fer 6 segons. El meu objectiu en aquesta prova és millorar com a mínim 20 centèsimes de segon. Lameva hipòtesi per a aquesta qualitat és la següent; Un entrenament de la velocitat de 1 dia per setmana durant 8 setmanes millorarà la meva velocitat 20 centèsimes de segon.









3.MARC TEÓRIC

Principis de l'entrenament

Els principis de l'entrenament tenen el seu orígen en el camp del rendiment esportiu, però són aplicables a qualsevol àmbit de l'activitat física.
Els principisde l'entrenament són una sèrie de postulats que fan que el procès de posar-se en forma sigui coherent.
Amb els principis de l'entrenament la planificació de l'activitat serà segura i efectiva. A més s'evitaran aspectes com la monotonia, fatiga o sobre entrenament.

·Principi de sobrecàrrega i adaptació; atès que l’objectiu de l’entrenament serà induir mecanismes d’adaptació de l’organisme pertal que sigui capaç de suportar càrregues cada cop més grans d’exercici, se l’haurà de sobrecarregar, és a dir, se li hauran d’imposar exercicis de durada o intensitat superiors als que suporta habitualment.

·Principi de progressió; Si un dia es fa un esforç massa elevat ens cansem i ens costa molt de recuperar, si fem sempre el mateix grau d'esforç la condició física no millora. Per a millorarla condició física el volum i la intensitat de l'exercici han d'augmentar gradualment, de manera que el cos es pugui anar adaptant a l'esforç realitzat.
En un programa d'activitat física es comença amb una progressió del volum de la càrrega, és a dir, es comença amb sessions curtes i es fa afegint temps d'entrenament a mesura que la condició física millora. Quan ja es té una base de condició...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • erferf
  • Erferf

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS