esFeFFfFefFEFSEFSFfeeF

Páginas: 5 (1039 palabras) Publicado: 13 de febrero de 2015
TREBALL UN VERDAD INCOMODA

PREGUNTES:
1)
La película tracta principalment en els impactes que provoca el canvi climatic, i gira al voltant de la vida de Al Gore que es el narrador i presentador de la película i explica les consequencies anuals de el comportament huma ha la terra .
2)
El objectiu es simplificar el problema perquè d’alguna manera sentse tenir cap coneixement del tema pugientendre per que sucseix el canvi climàtic, com ha causa dels gasos i la contaminació fa que la cap de ozo sigui mes gruixuda i atrapi els rajos de sol dints de l’atmosfera i això proboca l’ascalfament de la terra.
3)
El efecte hivernacle proboca el augment de la temperatura, hi això proboca que el pol Nord i el Sud a causa de que l’aigua esta cada cop més calenta això proboca que es fonguin elsdos pols i això causara un gran augment de la altura del mar, si això passa la majoria de la costa quedara submergida per el mar.
4)
Els polítics han dedicat molt poc temps ha tractar el problema i la majoria no ho han ni fet,però aquest problema igualment es pot solucionar sentse la política,per això diu Al Gore que es un problema moral, ja que cada un de nosaltres es disposes ha reduir el CO2o les emision a la atmosfera reduirim molt la contaminació i això afavoriria molt positivament el planeta.
5)
Al Gore es el ex vicepresident dels Estats Units, va néixer el 1948, va créixer a Carthagei es va graduar en estudis governamentals a la Universitat de Harvard l’any 1969. Va anar al exercit i va combatir a Vietnam i despres va ser vicepresident fins el 2001, despres es va presentar ales eleccions i va perder contra Jorge Bush. Ell explica la seva vida per que el públic pugi veure perquè ell s’ha acabat preocupant tant per els problemes medioanvientals, i tot el que ha vist dints de la política sobre el tema.
6)
Principalment critica el govern que hi havia actualment als Estats Units, que era el govern de Jorge Bush, ja que va ser un govern que es va centrar en problemes deguerra i terrorista enfocats en el atemptat del 11S, ja que en cap moment van tractar el tema medionbiental que si segueix creixent pot produir mes catàstrofes que el terrorisme, ha part si el govern no demostra a la població que el problema es real i ens afecta a tots ningú reaccionara devant del problema.



7)
Cada cop som mes, això significa que cada cop produïm mes contaminació i al mateixtemps explotem més el planeta, si la població mundial segueix augmentant al ritme actual, això al final acabarà empitjorant les coses ja que y aura mes gent contaminant

8)
La frase es refereix quesi una persona realment vol creure en una cosa no mentirà hi ho explicara, en canvi si la persona es deixa portar per els diners la seva opinió ho descobriment pot ser modificat per a la carapublica.
9)
Perque molts polítics deixen de banda el tema del medi ambienthi es justifiquen dient que s’han de dedicar ha coses mes importants com la economia, apart molts governs no el interesa ficarse en el tema de la contaminació ja que molta de la contaminació que es produeix es per la producció en massa de objecte hi això es una cosa que afavoreix a la economia.
10)
Principalment perquè es laprincipal potencia mundial, i es un exemple per ha le resta de països,
11)
En el documental Al Gore anomena una sèrie de accions que reduirant casia al 100% les nostres emissions de co2, posas com a exemple reciclar els nostres resius, conduir cotxes mes eficients o elèctrics o en transport public, us d’energies renovables,deixar de usar calefaccions a gas,plantar arbres etc.
12)
S’ha de dir quetot i que la contaminació seguiexi pujant hi ha agut països que han actuat lo mínim per ha aconseguir eliminar una sèrie de productes i de mètodes que contaminaven seriosament, però igualment jo personalment crec que la contaminació puja dia a dia i que la humanitat no ha fet pràcticament res per evitar-ho.

Activitats:
1)
El sol envia rajos solars cap ha la terra, una part d’aquets rajos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS