Estrenem nova web i nova etapa

Páginas: 3 (644 palabras) Publicado: 26 de marzo de 2014

Estrenem nou web i nova etapa!
Com passa el temps! Recordo quan jo vaig començar a treballar a l’escola, no hi havia ni ordinadors, ni pissarres digitals, ni tan sols hi havia fotocopiadores.Encara recordo aquells clixés fets a mà amb paper carbó.
Però el temps passa i els mestres hem hagut de reciclar-nos. En poc més de 25 anys hem après a fer servir aquesta mena d’artefactes misteriososcom són els ordinadors, les fotocopiadores, les pissarres digitals, els pen-drive , els diferents programes informàtics de gestió: Winpri, Saga, Anual, Indicadors de centre … i educatius: Clics , edu365, Paint, KidPix, etc. I el més curiós és que ho hem fet! Hem sobreviscut.
Ara ha sorgit una altra necessitat important: tots els centres, d’acord amb l’evolució de la societat, han de tenir unapàgina web.
També recordo la primera vegada que vaig fer un curset de llenguatge HTML. Ufff! Després, una persona del Centre de Recursos de Sant Martí ens va ajudar a fer una pàgina web utilitzant elredactor del Netscape. Tot un èxit!. Teníem web, amb només tres pàgines, però web.
Els temps passen i anys després varem començar un altra web amb el Dreamweaver , aquesta tenia més pàgines però… caliafer un curset per fer servir el programa (era bastant complicat) i dedicar moltes hores a actualitzar-la.
Fa uns mesos vàrem veure la necessitat de fer un canvi. Calia una nova pàgina web, senzilla,fàcil de llegir i d’actualitzar, que tothom entengués i el què és més important, gratuïta.
La cosa era complicada i ens vam dirigir al Consorci d’Educació de Barcelona per demanar consell.
Aixídoncs, els mestres i l’AFA vam sol·licitar una reunió amb el gabinet de Gerència del Consorci d’Educació.
I allí ens vam trobar a una persona que amb paciència (Molta, molta paciència) i abnegació ens vasuggerir fer servir el Google Sites. Així doncs, amb la seva inestimable ajuda i la nostra voluntat, avui podem dir que estrenem nova pàgina web. De moment és senzilla, amb poques pàgines, però...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nova
  • los nov
  • Noven a
  • nova
  • nove
  • Nove
  • nova
  • Nov

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS