ewjikssdf

Páginas: 4 (884 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2013
L
a història comença quan un xic de nom Xavier, coneix d'una forma molt peculiar a Juna, una xicona molt bella, i que per culpa d'ella es veu enmig d'un assesinat i un engany que el portaran a lacàrcel.
El pecat de Xavier fou enamorar-se d'aquesta xica, que manipulà a Xavier en tot moment i el va convèncer per a que Xavier matara al seu supost oncle i verdader marit.
Pactaren viure junts totala vida i viure bé gràcies a l'heréncia que li deixaría Viròs a la Juna, però la Juna no jugà net i s'en va anar per a sempre fora sin deixar rastre de la seua residéncia a Xavier.
Xavier, desprésde que passaren el sis messos pactats pels dos amants, inicià la búsqueda de la seua amada.
Durant aquest perióde, es pot veure com Xavier pasa de sentir amor a sentir odi i venjança per aquesta xica,perque poc a poc, veu com tot alló i totes les coses que li ha dit, fins i tot la seua identitat, són completament falses.
La búsqueda de la Juna per part de Xavier, el llevarà a visitar moltspobles propers a Barcelona, i poc a poc, gràcies a la informació que aconsegueix, totes les pistes el llevaran a Badalona, on descobreix a Juna vivint amb un altre home, que es diu Pol i de professióadbocat, amb el que pareix porta la verdadera relació amorossa.
Quan Xavier descobreix aquesta relació, ple de ira i odi, intenta matar a Juna, però els policies descobreixen que Xavier ha sigut el que hamatat a Viròs, i ès portat a la comissaría abans de matar a Juna.
En el cotxe de la policía, els dos policies, extranyats per la informació rebuda de Xavier sobre la identitat de la Juna, li diuen aXavier la verdadera identitat de Juna, que és la dona de Viròs i el seu verdader nom és Caterina Freixa, no Juna.
Xavier, ple d'odi, li escopí al policía amb ràbia e impotència, perque no podía ferres, havía sigut enganyat com un babau.
L
a història comença quan un xic de nom Xavier, coneix d'una forma molt peculiar a Juna, una xicona molt bella, i que per culpa d'ella es veu enmig d'un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS