Exercicis bàsics de futbol

Páginas: 2 (307 palabras) Publicado: 18 de mayo de 2014
Objectiu
L’objectiu de la sessió consisteix en millorar el control de la pilota amb els peus per tal de poder jugar millor a fútbol o fútbol sala a més d’exercitat elsmúsculs de la cama en general però sobretot els bessons i el quadríceps.

Material
L’únic material que nessecitarem seràn cons i pilotes, aquestes variaran de nombredepenent l’exercici que toqui.


1º activitat: rondo
Es faràn tres grups de set persones i amb una pilota cadascún. Consisteix en una persona envoltada en un cerclepels rivals i que té que interceptar la pilota mentre la resta se la passa. Amb aquesta activitat entrenarem les cames, concretament els quàdriceps i els reflexos.

2ºactivitat: relleus
Es faràn quatre grups de cinc i un de sis i es colocaràn en línia recta paral·lelament al llarg de tota la pista. La pilota haurà d’anar i tornarpassant per totes les persones del grup. El primer grup en fer cinc series guanya. S’entrena la tècnica de transport de la pilota i la recepción també.

3º activitat:circuit militar
(Amb els mateixos grups anteriors) Consistirà en un circuit d’obstacles compost per tres activitats de dos minuts totes i on ningú es podrà parar.
1. Ferzig-zag amb una pilota en una linía de deu cons amb tal de millorar la qualitat tècnica i el control. (anada i tornada)


2. En el joc de la paret cadascú xuta la sevapilota contra la paret des d’una distància de 4 o 5 metres consecutivamente. Aquí es veu el nivell de punteria i recepció que té cadascú.


3. Dos companys es passen lapilota mentres corren fins al final del camp. Quan tothom hagi arribat, es tornarà a fer. Aquí es reforçarà el nivell de recepció i pas mentres estem en moviment.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • exercicis entrenament de porters de futbol
  • exercicis
  • solucions de exercicis
  • Kush Basics
  • Microbiology Basics
  • Html basics
  • Exercicis Proposats
  • Exercicis tecnologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS