Extincion de los dinosaurios

Páginas: 2 (375 palabras) Publicado: 18 de febrero de 2014
Extinció dels dinosaures

3 Causes absurdes:

Sobrepoblació i suïcidi: Durant el Mesozoic les condicions ambientals van ser favorables per a la proliferació dels dinosaures, aquests vanaconseguir grans densitats de població. La superpoblació dels induir a desenvolupar factors psicòtics que els van portar a suïcidis col·lectius, com passa actualment amb els lemmings o alguns cetacis sensejustificació seriosa.
Vegetació verinosa: Cap a finals del Mesozoic van aparèixer les plantes amb flors, que sintetitzaven alcaloides aromàtics verinosos, que experiments amb tortugues demostren queaquestes són incapaços de detectar el gust amarg dels alcaloides verinosos, a diferència dels mamífers. S'han trobat restes de dinosaures a posicions contorsionades o retorçades, el que indica quevan morir enverinats.
Radiacions i ceguesa: L'estudi de les còrnies de rèptils moderns mostren que poden quedar cecs per cataratas, a causa del escalfament gradual de la Terra i l'excés de radiacionsultraviolada, els dinosaures van quedar cecs i van morir sense poder reproduir-se.

3 Causes creïbles:

Glaciació o refredament del clima: El clima fred va produir un canvi en la vegetació quealimentava als dinosaures herbívors i va portar a una pèrdua d'hàbitats adequats. El fred podria haver influït sobre els ous dels dinosaures si aquests eren molt sensibles a la temperatura, la qual cosaexplicaria la supervivència d'aus i mamífers, endotèrmics. Si els dinosaures eren de sang calenta, no tenien pelatge ni plomatge per mantenir la calor corporal i si eren de sang freda, la majoria eramolt gran per hivernar en forats mancats de gel. L'extinció del plàncton calcari també podria ser degut a la seva sensibilitat als canvis de temperatura.
Impacte d'un cometa: L'impacte d'un cometasobre la Terra va produir una enorme explosió nuclear, un ràpid augment de la temperatura i alliberat possiblement cianur, verí que es troba al cap cristal·lí d'alguns estels, produint la mort dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Extincion De Los Dinosaurios
  • extincion de dinosaurios
  • Extincion de dinosaurios
  • Extincion de los dinosaurios
  • Extincion De Los Dinosaurios
  • LA EXTINCIÓN DE LOS DINOSAURIOS
  • La extincion de los dinosaurios
  • Extinción de los dinosaurios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS