Fdethns

Páginas: 2 (363 palabras) Publicado: 30 de diciembre de 2012
3 NOBELS RELLEVANTS

Martin Luther King Jr.
Va néixer a Estats Units, concretament a Atlanta. Treballava com a pastor a una església baptista, tal i com havia fet el seu pare. És conegut perquèva lluitar pels drets dels negres al seu país. Va aconseguir el Nobel de la pau a una edat molt precoç: als 35 anys. Quatre anys més tard, malauradament, el van assassinar a Memphis, on es disposava aorganitzar una manifestació.
Martin Luther King, és recordat, com un dels líders i herois d’Estats Units. Va ser tant important, que hi ha un dia festiu dedicat a ell anomenat el Martin Luther KingDay.
Una altra curiositat, és que al néixer el seu pare li va posar Michael King, però durant un viatge a Alemanya, el seu pare va decidir posar-li Martin Luther King, en honor al líder protestantalemany.

Frederick Soddy
Va ser un químic i professor universitari. Va investigar a la universitat d’Oxford. Posteriorment, es va traslladar a Montreal, al Canadà, on va treballar laradioactivitat i va arribar a bastants principis juntament amb un químic de Nova Zelanda que també va guanyar un Nobel. Després es va traslladar a Dublín i durant 12 anys va ser professor a la universitat i vadefinir el terme d’isòtop que encara perdura avui en dia. A partir aquest descobriment, se li va atorgar un Nobel a l’any 1921.

Alexander Fleming
Va ser un científic escocès. És un dels Nobels mésfamosos i coneguts. Principalment, va descobrir: un enzim que modifica l’ADN i la penicil·lina, que permetia salvar moltes vides. Primer de tot va treballar com a metge a la primera guerra mundial, onva quedar sorprès per les ferides que acabaven matant a molts homes i que el va incitar a investigar. Els seus dos descobriments, van ser per error, però això mostra la capacitat d’improvisació quetenia aquest científic.
Una anècdota, és que molta gent es pensa que Fleming va salvar la vida a un noi d’una bona família, i que va ser per això que li van pagar els estudis. En realitat, aquesta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS