Fdfaffadfasfd

Páginas: 2 (366 palabras) Publicado: 13 de enero de 2013
Nieves: És una dona jove, atractiva i de caràcter nerviós però a l’hora forta sobre el conjunt dels altres candidats. Al ser només dues dones, li és més fàcil el fet de defensar-se. Utilitza armesde seducció i provoca als altres candidats per exemple quan en una prova s’ofereix per ser la mare dels fills dels postulants. Domina el francés i és una finalista d’aquest procés de selecció.Carlos: És un home també de mitjana edat, atractiu i segur d’ell mateix. Economista i tenint un màster en comunicacions, és un personatge culte, dominant la llengua estrangera Anglesa a la perfecció iprioritza les seves idees per sobre de las dels demés. És el guanyador d’aquest procés de selecció.
Ricardo. És el ‘topo’ del procés de selecció. Argentí i havent cursat 2 anys i mig a la universitat demedicina es mostra un home poc flexible i reservat. Aconsegueix infiltrar-se perfectament en el grup i passar desapercebut com a ‘topo’ per així poder analitzar-los averiguar las debilitats decadascun d’ells.
Fernando: És un home de edad madura comparada amb altres candidats el qual es representa com el ‘macho iberico’. És manaire, impositiu i pretén dissimular els seus defectes i/o puntsdèbils amb burles. El seu major defecte és el seu desconeixement dels idiomes, fet que provoca la seva expulsió sumat de la seva forma de parlar tan agressiva.
Ana: És de las dues dones, la més vella. Éssegura, carismàtica i desde el primer moment es fa destacar per els seus èxits de la empresa en a que treballa. Una dona oportunista i astuta fins el moment en el que es veu aclaparada, acorralada iatrapada en el tema de la edat contra una de les dinàmiques que se’ls hi proposen.
Julio:
2. Recorda quants homes i quantes dones participen en el procés de selecció.
Dues dones i quatre homes.
3.Dona la teva opinió sobre aquest fet sabent que opten un càrrec directiu.
4. Com valores la rebuda que han tingut els candidats?
És una situació tensa al principi ja que es troben de cop set...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS