Fgdh

Páginas: 2 (500 palabras) Publicado: 24 de abril de 2011
TREBALLS PRÀCTICS EN GRUP

COMUNICACIÓ SOCIAL CURS 10-11 2N Q. Prof. Tomàs Andrés

1- Elaboració d’un tríptic promocional d’un producte. Aquest treball pretén aprofundir els aspectespromocionals i comunicacionals que cal abordar per a que qualsevol projecte de creació d’un producte (p. ex. un centre d’atenció psicològica, un servei o un bé de consum) es doni a conèixer plenamententre els possibles futurs clients.

La finalitat del treball és, doncs, conèixer i posar en marxa les principals estratègies publicitàries explicitades al llarg de l’assignatura per generar el majorimpacte possible entre el “target” seleccionat. Això requerirà el coneixement i ús de les diverses tècniques comunicacionals, així com, possiblement, de les noves tecnologies.

La campanya de difusiódel producte la proposem a dos nivells:

Programar i justificar l’estratègia publicitària global. Es tracta d’un projecte teòric que intenta dibuixar les diferents fases a seguir des de que tenim elproducte ja creat fins que arriba al coneixement del client (impacte, medis de comunicació, moment adequat, recursos disponibles…)

Elaboració d’un tríptic. Es tracta de materialitzar algunes deles estratègies plantejades en el nivell anterior a través d’un dels possibles recursos publicitaris com és un tríptic. Aspectes a tenir en compte són, per exemple, el perfil del client, la selecció deles informacions més importants, la distribució de l’espai, la selecció i/o elaboració d’imatges i textos i la seva combinació, l’edició d’un logo, la selecció dels colors, textures i mida del paper,el seu disseny…

Aquesta materialització haurà d’acompanyar-se amb el lliurament d’un disquet o arxiu amb el material treballat i una breu memòria del procés d’elaboració del tríptic (justificaciódels recursos emprats, de les decisions preses, etc.)

Condicions: Aquesta guia està pensada per dur-la a terme en grups de tres persones.

2- Preparació i exposició d’un discurs pels actes de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • fgdh

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS