Fvvfevr

Páginas: 2 (452 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2013
RELACIÓ ENTRE LA MÚSICA I ELS SENTIMENTS

La música, és una de les millors maneres que hi ha d'expressar i transmetre els sentiments. Encara que no ens ho sembli, la música ocupa un lloc mésimportant del que ens imaginem en la vida humana. Ho podem veure ja que amb ella, som capaços de recordar moments únics, deixar volar el nostre pensament i arribar fins a els moments més emocionants de lanostra vida. Amb la música es generen i es transmeten emocions i fins i tot poden arribar a condicionar la nostra conducta. Podríem dir que la música neix a través de les emocions i que aquestes vénendeterminades pels nostres records, desitjos, idees o passions. Amb ella, podem passar d'estar tristos a alegrar-nos, o de tenir forces per afrontar coses, per donar-nos compte del que verdaderamentens importa, i d'emocionar-nos.

Lògicament, tots sabem que hi ha diversos estils de música, i cada un correspon a un sentiment i un ritme diferent, i a la vegada per un estat d'ànim divers. A causad'això i de la verdadera importància que exerceix la música en el nostre dia a dia, perquè cadascú té una cançó per cada estat d'ànim, per exemple una cançó alegre en un dia feliç o una cançó lenta imelancòlica en un dia trist, o amb més marxa en un moment d'energia, han estat creades unes pàgines web a internet en les que es poden escoltar diverses cançons depenent de l'estat anímic i de com liha anat el dia a cadascú. Simplement hauràs de deixar conèixer el teu estat d'ànim i serà escollida una cançó adient.

I és que ens podem preguntar perquè influeix tant la música en els nostressentiments, doncs aquí la resposta; ha estat descobert sengons uns científics de la Universitat de Dartmouth, als Estats Units, que la música i l'emoció comparteixen una mateixa regió del cervell, conegudacom el còrtex prefrontal, sent així analitzades les reaccions cerebrals de vuit músics. Aquesta regió permet recordar una melodia o una falsa nota. El descubriment explica el fort vincle entre la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS