fwcdwc d

Páginas: 2 (490 palabras) Publicado: 2 de junio de 2013
Alhora de fer una entrevista de treball, uns dels conceptes més importants són les primeres impressions que es donen, així que una bona imatge és essencial.
Primerament, si desconeixem de l’estilde l’empresa s’haurà de fer un cop d’ull, així ja sabrem com arribar-hi i no tindrem cap problema de perdre’ns.
Haurem, d’estudiar el nostre currículum, ja que s’haurà d’explicar i ens farà preguntessobre ell, pràctica a casa o davant d’alguna persona és bo per tindreu molt més controlat. Has de pensar una mica sobre les preguntes que creus que et faran, si duran un any no vas estudiar otreballar per exemple, tenir preparada una bona resposta per això.
A l’entrevista de treball s’ha d’anar ben mudat, però sempre dintre de l’ambient de l’empresa on vas a fer l’entrevista. Per exemple, noaniràs vestit de la mateixa manera si vas a fer l’entrevista a una peixateria que a una biblioteca. La roba ha d’anar adequada per a cada treball, però sense exagera s’ha d’anar d’una forma estàndard,ja que l’empleat és la referència de l’empresa. No anar molt maquillat o maquillada i res de pírcings, s’han de treure tots. Els tatuatges també s’han d’amagar el màxim possible, depenent don es voltreure la feina.
Un cop sigui el dia no em de fer tard,però tampoc s’ha d’anar molt d’hora ja que potser a l’empresa no li agrada que els candidats es puguin trobar a la sala d’espera, i a demes donasensació d’inseguretat.
Quant ens criden per entrar-hi donem la mà, i ens esperem a que ens ofereixin seient, si no ho fan ho demanem nosaltres. No s’ha d’estar nerviós ni desconfiat perquè si estàsallà és perquè l’empresa s’ha interessat per el teu currículum i vol dir que volen saber una mica més sobre tu. Tindre una postura correcta a la cadira, fins i tot pots deixar un model del teucurrículum per ajudar-te’n no està mal vist. I ens ofereixen algun tipus d’aliment o de beguda no s’ha d’acceptar i és diu gracies.
Sempre mirar a l’altra persona als ulls perquè vegi que estàs atent i et...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • D
  • D
  • D
  • no se D:
  • D
  • D
  • D
  • d

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS