Gargots

Páginas: 2 (357 palabras) Publicado: 7 de junio de 2015

Busca 4 dibuixos i relaciona’ls amb cada etapa que corresponen segons la divisió en etapes de Lowenfeld. Raona la teva resposta.
1r Dibuix: Correspon a l’etapa dels gargots incontrolats. (18mesos)
En aquesta etapa del desenvolupament, l’infant ja pot fer el moviment de flexió-extensió amb el braç i així, doblegar el colze.
En aquesta fase, l’infant no té control visual sobre la seva mà i peraixò sovint mira cap a un i altre costat, és a dir, te tendència a sortir-se del paper o el suport on dibuixa.
Els traços que realitza són impulsius i incontrolats. Generalment són rectes olleugerament corbs, però de diferent longitud i direcció.
2n Dibuix: Correspon a l’eta del gargot controlat. (30 mesos)
En aquesta etapa del desenvolupament, l’infant millora l’autonomia avantbraç-mà, amb això,aconsegueix controlar el gest gràfic de les figures ja que es capaç de conduir la mà on l’ull vol.
A partir d’aquest moment, també comença a prendre consciència de l’espai, de manera que ja no solsortir-se del paper o del suport.
3r Dibuix: Correspon a l’eta del gargot amb nom. (42 mesos)
En aquesta etapa, l’infant dibuixa de manera intencionada, cosa que el motiva. Això, es concreta amb lavoluntat de donar nom als seus gargots. Els traços que dibuixa són rectes, corbes, ovals, línies entrecreuades o tancades, més ben elaborats i distribuïts sobre l’espai.
També comença a fer servir el colorintencionadament, incorporant colors diferents per a significats diferents, encara que no tinguin relació amb l’objecte.
4t Dibuix: Correspon a l’etapa preesquemàtica. (4 a7 anys)
En aquesta eta deldesenvolupament, l’infant aconsegueix moure el canell i el polze amb una autonomia notable. Això li permet dibuixar traços discontinus voluntàriament, alentir el moviment i controlar tant la velocitatcom el desplaçament del braç.
EN aquesta fase intenta representar formes relacionades amb l’entorn que l’envolta. Apareixen les primeres formes humanes, ninots, representats amb dos rodones als...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS