ge5g

Páginas: 3 (639 palabras) Publicado: 24 de enero de 2014
1.-TIPUS DE CONTRACTES DE TREBALL
Una relació laboral pot tenir multitud de caracteristiques, en funcio del tipus de contracte de treball que es realitzi.
-Temps : Indefinit o de duradadeterminada.
-Jornada de treball: completa o parcial.
1.1-Contractes de durada indefinida
Contractes de durada indefinida:
Ordinària
De suport a emprenedors
Fix discontinu
Indefinit a temps parcialContracte indefinit d’un jove per microempreses o autònoms
Ordinària: És el contracte de ; a jornada completa, en què nomes s’indica la data d’inici de la relació laboral,no la seva finalització espot celebrar de paraula o per escrit.
De suport a emprenedors: te per objecte facilitar una feina estable i afavorir la iniciativa empresarial de les empreses que tinguin menys de 50 treballadors enel moment de produir-se la contractació.
Fix discontinu : es el que es concerta per realitzar una activitat nomes en èpoques determinades i que no es repeteixin en dates certes, dins el volum normald’activitat de l’empresa.
Contracte indefinit d’un jove per part de microempreses o autònoms: te per objectiu recolzar els emprenedors, estimulant el creixement i la creació de llocs de treball pera joves.
A temps parcial: Son els acordats per a la prestacio de serveis durant un numero d’hores al dia, a la setmana, al mes o a l’any inferior a la jornada de treball d’un treballador a tempscomplet comparable.
1.2 Contractes temporals formatius
Contractes formatius:
Contracte per a la formació de l’aprenentatge
Contracte en practiques
Contracte per formació a l’aprenentatge: el seuobjecte es la qualificacio professional dels treballadors, alternant l’activitat laboral retribuïda a l’empresa, amb l’activitat formativa rebuda en el marc del sistema de forma professional per al’ocupacio o del sistema educatiu.
Contracte en practiques: El seu objectiu es facilitar l’obtenció de la practica professional adequada als estudis cursats pels treballadors amb títol universitari o...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS