gfhhhhhhhh

Páginas: 5 (1235 palabras) Publicado: 25 de enero de 2015

Generalitat de Catalunya
Departament d’Ensenyament
Institut Cristòfol Despuig
Camí de Betània , 5
43500 Tortosa AVALUACIÓ SETEMBRE 2013
PROVESEXTRAORDINÀRIES


Nivell 1r BATXILLERAT TECNOLÒGIC / SALUT Nom de l’alumne/a: ___________________________


Matèries pendents
Marcades
amb X
Activitats de recuperació de setembre per a l’alumnat suspès
Activitats de consolidació per a l’alumnat aprovat
Llengua catalana i literatura

L’alumnat que no ha aprovat perquè no ha assolit els continguts de llengua haurà de fer una prova escritade llengua (comprensió lectora, expressió escrita i coneixements lingüístics). Els continguts d’aquesta prova seran els corresponents als següents capítols del llibre de text: 1.9, 1.10, 1.11; 2.5, 2.6, 2.7, 2.8; 3.5, 3.6, 3.7; 4.8, 4.9.

L'alumnat que no ha assolit els continguts de literatura també haurà de fer una prova escrita de literatura (qüestionari sobre la història de la literatura iun comentari de text).

A més a més, l’alumnat que haja suspès alguna de les lectures obligatòries (o l'exposició oral corresponent), també haurà de fer una prova escrita de cadascuna d’elles.

Per recuperar la matèria de Llengua catalana i literatura, doncs, cal aprovar les proves de continguts de llengua, de literatura i les lectures de Tirant lo Blanc. Episodis amorosos i de l’Antologia dela poesia catalana.
Aprofiteu l’estiu per llegir, teniu tot el temps del món. Si voleu, també podeu llegir les lectures obligatòries de 2n de batxillerat:
El cafè de la Marina, Josep Maria de Sagarra.
El cafè de la granota, de Jesús Moncada.

També us recomanem que practiqueu la redacció i que escriviu, per exemple, un diari personal, cartes o correus electrònics, narracions o articlesd'opinió.
Llengua castellana i literatura








Actividades del libro de texto realizadas durante el curso + examen.


Lectura libros 2 Batx:

Nada, Carmen Laforet
Antología de poesía española S. XX (Vicens Vives)
Llengua estrangera –anglès







-EXAMEN dels continguts treballats al llarg del curs que es troben detallats a les unitats didàctiques del llibre de l’alumne.L’examen inclou totes les destreses (Use of English, Writing, Listening i Reading).

-EXAMEN de la lectura The secret diary of Adrian Mole (només l’alumnat que hagi suspès aquesta part).

-Presentació dels exercicis de WRITING que no s’hagin presentat al llarg del curs.

(L’alumnat disposa d’un quadern d’exercicis extra Language skills trainer 1 per tal de reforçar els continguts treballats alllarg del curs així com d’una pàgina web (www.macmillanbachillerato.es) on s’inclouen totes les destreses. Tant les activitats del quadern com les de la pàgina web es poden autocorregir).

-Lectura recomanada: Daphne du Maurier. My cousin Rachel. Ed. Macmillan

(L’alumnat disposa d’un quadern d’exercicis extra Language skills trainer 1 per tal d’ampliar els continguts treballats al llarg del cursaixí com d’una pàgina web (www.macmillanbachillerato.es) on s’inclouen totes les destreses. Tant les activitats del quadern com les de la pàgina web es poden autocorregir).
Educació física





1r trimestre -Treball escrit d’una sessió de condició física, i examen escrit del dossier.
2n trimestre -Treball escrit corresponent a la fitxa escrita d’expressió corporal.
3r Trimestre-Treball escrit, seguint les pautes marcades per la professora, sobre l’esport triat. I examen escrit dels continguts del tercer trimestre.

Filosofia i ciutadania





Fer comentari de llibre o pel·lícula de la llista que es va donar a començament de curs o de la fitxa que hi ha al començament de cada lliçó al llibre.


Lectura del algun llibre de la llista proporcionada a començament...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS