GLOSSARI INFORMATICA

Páginas: 2 (297 palabras) Publicado: 3 de junio de 2014
Glossari unitat 9



Art final


Brifing


Caixa alta


Caixa baixa


Columna


Cos


Disseny gràfic


Estils de maquetació


Família de tipus


Fonts tipogràfiquesImatge corporativa


Impressora
Una impressora és un dispositiu de maquinari que imprimeix text o gràfics en paper. Hi ha diverses tipus d'impressores, incloent les LCD, LED, tèrmica,d'injecció de tinta, i de matriu de punts, però les més recomanades són les impressores làser.

Lluminositat



MAQUETAR
Ofici del Disseny editorial que s'encarrega d'una organitzadora enun espai, continguts escrits, visuals i en alguns casos audiovisuals (multimèdia) en mitjans impresos i electrònics, com llibres, diaris i revistes.

Pal sec
En tipografia,un tipus de lletra ''paloseco'', de pal sec o sense rematades és aquell que en cada caràcter no té unes petites terminacions anomenades rematades, gràcies o serifas.

Peu de pàgina


PostScriptPostScript és un llenguatge de descripció de pàgines (en anglès PDL, page description language), utilitzat en moltes impressores i, de manera usual, com a format de transport d'arxius gràfics entallers d'impressió professional.


Sans Serif


Saturació


Scribus
Scribus és un programa de maquetació de pàgines llicenciat com a programari lliure, i que ofereix un gran rendiment en lacreació de publicacions per ordinador, disponible en 24 idiomes. Scribus està desenvolupat amb la biblioteca de desenvolupament Qt i disponible en versions per a sistemes operatius com ara GNU / Linux,Unix, Mac OS X i Windows, i brinda capacitats per al disseny i diagramació, similars a les ofertes per programes comercials com Adobe PageMaker, QuarkXPress i Adobe InDesign.



SerifTemperatura de color


Tipografia
És la forma gràfica d'expressar el llenguatge. Es pot veure com l'art i tècnica del maneig i selecció de tipus, originalment de plom, per crear treballs...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Glossari
  • Glossario
  • glossario
  • GLOSSARI
  • Glossari
  • Glossari
  • Glossari
  • Glossario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS