Gorriz52

Páginas: 2 (256 palabras) Publicado: 28 de octubre de 2012
L’home desconcertat

1. L’home, davant les noves aspiracions de la dona, es resisteix a qualsevol mena de canvi personal, i l’actitud de la donasera, inevitablement, més crítica. Cada vegada es mes frecuent la queixa de les dones respecte la mancança dels homes, i els homes es sentenacosats d’uns delictes dels quals no tenen notícia.

2. Els fets que explosa l’autor en aquest text és la història de la incorporacio al mon laboralde la dona i de les dificultats en la convivencia dels dos sexes. Personalment, penso que la dona ha tingut moltes dificultats, no solament en lesúltimes décades, sino que al llarg de tota la historia. En la meva opinió, encara que estem en una sovietat molt avançada, segueix avent molts casosde discriminació a les dones, ja sigui de forma psicologica o física. Cada cop esta més mal vist que un home no sapiga fer res a casa i que la donaho haigi de fer tot. Finalment, aclarir que el homes i les dones som psicologicament i físicament diferents, pertant es normal que les dones esqueixin de que els homes no tenen sensivilitat
3. Responeu, de forma ordenada, les ptreguntes següents:
a. El que no ha de fer l’home devant deles noves aspiracions de la dona és encapsular el seu comportament, de manera que es resisteixi a cualsevol mena de canvi personal, aleshoresl’actitud de la dona sera més crítica.
b. En aspectes de la vida domèstica, l’home queda desconcertat en no participar en les tasques cotidianes.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS