Gregor La Profecia Del Gris

Páginas: 3 (607 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2012
3- Contingut

En Gregor es un noi am una vida normal que te dues germanes, la Lizzie i la Boots. Viu amb la seva mare, la seva àvia i les seves germanes; el seu pare va desaparèixer. Un dia quanestava amb la Boots al safareig, cauen accidentalment per una reixa de ventilació. Aquest tub els porta a un lloc estrany. Hi ha uns escarabats que els porten fins a un estadi. Quan van estar allà unhome, Vikus, i una noia, Luxa, els porten a un castell. Els hi expliquen que estan en un lloc que es diu Les Terres Baixes, i que aquella ciutat es diu Regalia. En Gregor està molt espantat per tot elque està passant,ell vol tornar a casa. En aquella ciutat també vivien ratpenats, que alguns estaven vinculats a un humà.
Un dia en Gregor es va cansar d' aquell lloc i s’intenta escapar per elstúnels de baix del castell. Però quan es troba allà hi ha unes rates que l’intenten matar. Quan estan a punt, els humans apareixen i el salven.
Quan estan renyant al Gregor per escapar-se, en Vikus liensenya un clauer. Era del seu pare. En Vikus li explica que el compte de Sàndwich, qui va descobrir les Terres Baixes, va fer una profecia on deia que quan arribes el elegit de les Terres Altes,començaria la lluita amb les rates, però abans necessitaven reunir dos escarabats, dues teixidores i una rata.
Primer van començar a anar a buscar els escarabats. Primer no accepten la oferta però despréscom en Temp i la Tick adoren a la Boots s’uneixen. Després van anar a buscar a les teixidores però les rates els estan esperant allà. En Gregor aconsegueix escapar però les teixidores l’agafen com apresoner. Al cap d’unes hores els humans aparèixen i intenten negociar amb la reina de les teixidores però els hi diuen que com estan bé amb les rates i els humans, no volen entrar en guerra. Idesprés els fan presoners. Al final aconsegueixen escapar i se’n van volant. Quan paren a un lloc, en Vikus els ensenya el que farà de guia durant la guerra, en Ripred: una rata. La Luxa i en Henry s’...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Gregor y la profecia del gris
  • Gregor La Profecia Del Gris
  • Resumen De Gregor La Profecia Del Gris
  • Preguntas Gregor y la profecía del gris
  • Gregor y la profecia del gris
  • Gregor La Profecía Del Gris
  • Gregor y la profecia del gris
  • gregor la profecia del gris

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS