Gxncn

Páginas: 3 (741 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2012
Hitler :
El regnat del mal.

Index

1. Sinopsis …………………………………………………………………………………………….


2. Espais geogràfics …………………………………………………………………………….....


3. Vocabulari històric………………………………………………………………………………


4. Vocabulari polític ………………………………………………………………………………..


5. Personatges principals ……………………………………………………………………….


6. Ficha tècnica……………………………………………………………………………………...


7. Opinió personal…………………………………………………………………………………...















SINOPSIS

La pel·licula comença amb Hitler explican la seva infantesa il’adolescencia. Hitler, va neixer a Braunau, Austria el 20 d’abril de 1989. Des de ben petit, volia arribar a ser un gran pintor reconegut per tota europa, però el seu pare no volia fer realitat els seussomnis. Pel que es veia, son pare, Alois Hitler, el tractava malament i el pegava continuament, i la seva mare, Klara Polzl Hitler, no feia res per aturar-ho. Son pare va morir atragantat i quatre anysdesprés, la mare va morir per un cancer de mama detectat gràcies a un metge jueu. Llavors va ser aquí el començament de l’odi de Hitler cap als jueus. Va despreciar l’ajuda de la seva germana Angela.A l’etapa de l’adolescencia, Adolf es va traslladar a Viena per estudiar en el col·legi de Bellas Arts (adolescencia), però malgrat els esforços no va aprovar l’examen d’acces.
El país passava peruna greu època de decadencia econòmica i social, va succeir l’assessinat de l’arxiduc d’Austria el 1 d’agost de 1914 i Hitler donava la culpa com sempra als jueus.
El dictador, impulsat per l’ambiciói la millora del país, va alistarse al exercit alemà i va participar a la guerra de Belgica el 29 d’octubre de 1914. Van ascendir durant el trajecta de la batalla. Quan la seva companyia va serbombardejada pels françesos, ell va ser l’unic supervivent obtenint així, la creu de plata. Va estar a punt de morir per un gas mostasa però va sobreviure de miracle. Quan la guerra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS