hola que tal

Páginas: 2 (463 palabras) Publicado: 18 de octubre de 2013
Utilice este método si prefiere copiar y pegar su trabajo en un formulario.
Sincerament en aquest moment m'estic morint de gana i no tinc forces per llegir-me tot el que has penjat, ho faré. Peròcom a primera reflexió crec que no té tant a veure amb la companyia que crea les películes si no l'any en que es fan, no crec que es pugui pretendre una Mulan a l'any 1938 (ja se que Mulan és unahistòria china molt més antiga, però no estem parlant d'això). Quan Disney va crear la Blancaneus Pixar no era ni un embrión, així que no crec que se li pugui retreure res, en aquest aspecte.
Per a mil'evolució de les personatges femenines de Disney reflexa l'evolució de la figura de la dona al segle XX.

Edit: Això si, s'ha d'admetre que en general Pixar s'atreveix més a provar coses noves respectea Disney, com per exemple amb Up, que té un iaio com a protagonista.Sincerament en aquest moment m'estic morint de gana i no tinc forces per llegir-me tot el que has penjat, ho faré. Però com aprimera reflexió crec que no té tant a veure amb la companyia que crea les películes si no l'any en que es fan, no crec que es pugui pretendre una Mulan a l'any 1938 (ja se que Mulan és una història chinamolt més antiga, però no estem parlant d'això). Quan Disney va crear la Blancaneus Pixar no era ni un embrión, així que no crec que se li pugui retreure res, en aquest aspecte.
Per a mi l'evolució deles personatges femenines de Disney reflexa l'evolució de la figura de la dona al segle XX.

Edit: Això si, s'ha d'admetre que en general Pixar s'atreveix més a provar coses noves respecte a Disney,com per exemple amb Up, que té un iaio com a protagonista.Sincerament en aquest moment m'estic morint de gana i no tinc forces per llegir-me tot el que has penjat, ho faré. Però com a primerareflexió crec que no té tant a veure amb la companyia que crea les películes si no l'any en que es fan, no crec que es pugui pretendre una Mulan a l'any 1938 (ja se que Mulan és una història china molt...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola que tal
  • Hola que tal?
  • Hola que tal
  • hola que tal!
  • hola que tal
  • hola que tal
  • hola que tal
  • HOLA QUE TAL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS