hola que tal

Páginas: 2 (497 palabras) Publicado: 27 de abril de 2014
PRIMERA NOTÍCIA PER COMENTAR:
http://scientiablog.com/2013/03/05/marketing-torticero-el-escandalo-de-las-ensaladas/
La primera noticia, tracta sobre com el mercat ens pot enganyar avui en diasobre els efectes que certs aliments ens proporcionen a nosaltres pel simple fet de contenir-los a la etiqueta de composició nutritiva.
En primer lloc m’agradaria parlar de ‘’la estrategia delasterisco’’, la qual ens be a dir que molts fabricants de aliments atorguen a un nutrient propi de la marca qualitats que no té. És el cas de Danone que diu que els seus productes (L. Casei) ajuden al normalfuncionament del sistema immune quan en realitat el que ajuda aquest és la Vitamina B6.
Tot això s’ha pogut fer atès a l’existència d’un requisit legal en el Reglament UE 432/2012 , que permetia publicarels seus productes mitjançant eslògans amb poca credibilitat científica, ja que afegien una quantitat molt petita de “productes científics favorables”, com podrien ser els minerals o les vitamines‘’Señores esto es un auténtico cachondeo’’ afirma l’autor d’aquesta noticia perquè els científics i els legisladors han fet possible que tot aquest sac de mentides ha esdevingut a reduïdes comptes purmarketing, deixant de banda que allò important és que els aliments funcionals acompleixin les seves propietats.
Així, resumeixo dient que molts aliments funcionals gràcies a aquesta tàctica podenatribuir-se propietats només escrivint-les en l’etiqueta.

SEGONA NOTÍCIA PER COMENTAR:
http://blogs.lavanguardia.com/los-nombres-y-las-cosas/983

Aquesta noticia ens ve a explicar que un noi (RamonBacardit) que va començar a estudiar, com molts altres, una carrera universitària d’allò que li agradava: la química.
Va començar estudiant a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i actualmentpodem afirmar que guanya molts diners. La manera en com ha arribat a aconseguir tot això ha estat, segons afirma ell, amb ganes de voler fer coses, i treien molt bones notes perquè li...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola que tal
  • Hola que tal?
  • Hola que tal
  • hola que tal!
  • hola que tal
  • hola que tal
  • hola que tal
  • HOLA QUE TAL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS