Holaa

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (262 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 15 de febrero de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
8. Els immigrants estan saturant els serveis sanitaris.
S’acusa als immigrants d’abusar de les garantíes que tenen d’haver vingut a Espanya, col·lapssen el sistema i els serveis públics.Se’ls acusa de ser els portadors de les malalties importades i que amencacen la salut pública.Espanya és un dels estats europeus on més garantit està el dret a la salut per a la població immigrant. Per als immigrants esmés important aprendre l’idioma que la cultura.

11. La immigració és la primera amenaça contra la identitat nacional i cultural de la nostra societat.
Persones que observen el creixementd’immigrants en la nostra societat, és a dir, que si les coses continuen així, en uns quants anys no quedaran molts d’espanyols. Espanya constitueix la seva política amb conflictes i pactes, quasi el mateix quealtres estats europeus. La diversitat d’alguns pobles a dins Espanya segueix sent vissible la llengua, el dret i la cultura. Algunes cultures es revelencom a postures de subordinació i de dominació amb fonament socioeconòmic.

14. El codesenvolupament té a veure amb el retorn de la població immigrant als seus països i amb la detenció de la fugidade cervells.
Les migracions generen molt de desenvolupament i les opcions de mobilitat seran cada cop més grans. Són arguments per justificar el tancament de les fronteres. Aquesta és la visió queofereix el codesenvolupament entés com a conjunt d’accions que vinculen la vida amb el desenvolupament humà.No hi ha polítiques de codesenvolupament sense potenciar les xarxes ampliades que intervinguin en iniciatives de desenvolupament i algunes pràctiques de...
tracking img