holakase

Páginas: 3 (586 palabras) Publicado: 11 de junio de 2013
INFORMÀTICA:


Pràctica 1: El concepte de vídeo i els seus usos als centres educatius:

Estàs d'acord en totes les afirmacions que s'hi fan?
Si

Sabries posar un exemple del queés un vídeo didàctic i del que és un vídeo educatiu?
Un video didàctic: que és aquell que ha sigut dissenyat i produït per a transmetre uns continguts, habilitats o activitats per propiciarl´aprenentatge en els alumnes com per exemple un video de el cos huma

El vídeo educatiu permet informar sobre un tema, és una activitat motivadora i permet formar a l´alumne i al professor. Per una banda,l´alumne pot obtenir informació i recursos audiovisuals com per exemple un video creat pel professor i te el va explican pas per pas.

En aquest article es fa referència al vídeo com a instrument demotivació i de coneixement. Podries aportar algun altre tipus de funció educativa del vídeo? Es un transmissor de informació

Quines creus que són les limitacions més importants de l'ús delvídeo als centres educatius?
El video es una gran eina educativa per els joves , malgrat això, actualment molts d'aquests joves utilitzen les possibilitats del vídeo i de la seva facilitat perdifondre'l a través de la xarxa, d'una manera errònia, cosa que poc a poc s’està controlant.
El mal ús d’aquests vídeos es troben a la xarxa on es poden veure vídeos amb contingut sexual o violent.Quines creus que són les millors possibilitats de l'ús del vídeo als centres educatius?
Ara cada vegada més es fan servir els ordinadors a les escoles , a lesclasses hi han projectos per mira videos , els videos serveixen per motivar , ensenyar i sorpendra( depén de el tema els alumnes) , però tampoc a cada matèria els i poden ensenyar videos perquè lavida de els adolescents es basada a l'internet ( youtube) on hi trobem tots els videos de les maneras que vulguis .


Els conceptes de Comunicació Audiovisual, de Competència Digital i de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • holakease
  • holakase
  • holakease
  • Holakease
  • holakase
  • Holakease
  • Holakase?
  • holakase

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS