holaketal

Páginas: 2 (439 palabras) Publicado: 7 de enero de 2015
QUART INFORME
1. Haureu d’indicar (recordar) el valor de compra i el nombre d’accions comprades d’acord amb la data de l’operació inicial (us heu de remuntar al 1r informe). A partir d’aquíindicareu només si heu obtingut beneficis o pèrdues, i en quina quantitat respecte la inversió inicial (només entre la data inicial de compra i la data final per tancar el balanç, que serà el 23-24 dedesembre). Per descomptat, no podeu canviar de valor.
Valor de compra: 10.000€
Nombre d’accions comprades: 188
Dia 27/10/2014, el preu de tancament va ser de 53,25€.
Dia 24/12/2014, el preu de tancamentva ser de 59,00€.
He obtingut beneficis de 1092€ respecte a la inversió inicial.
2. A diferència dels anteriors, en que havíeu de fer un informe setmanal, en aquest cas cal elaborar una primeragràfica de l’evolució del valor triat el més precisa del seu comportament diari que reflecteixi només el preu de tancament. Tingueu present que aproximadament el 1r informe el devíeu començar a fer apartir de la primera setmana d’octubre amb la qual cosa podeu arribar a fer una gràfica que abraci un període d’unes 12 setmanes. Per cert, aquesta gràfica ha de ser d’elaboració pròpia.



3. S’hauràde fer també una segona gràfica que compari el comportament del valor escollit amb el d’un parell més inclosos al mateix sector (si és possible, sempre dins l’IBEX 35. En aquest cas, però, la gràficano cal que sigui tan específica com l’anterior (p. ex. podeu reflectir-hi l’evolució setmanal).


4. Per últim, caldrà explicar breument el motiu del comportament del valor escollit en tot aquestperíode analitzat, d’octubre a desembre: pot respondre a causes globals (un context econòmic pessimista) i/o més específiques del valor i el seu propi sector (publicacions de previsions futures,declaracions d’alguna personalitat del món polític o econòmic, determinades decisions polítiques, etc.). Al cap i a la fi, i malgrat la “irracionalitat” més que manifesta de les borses, les coses no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS