Home Estaging

Páginas: 3 (681 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2012
4- Estudia les oportunitats i amenaces de l’entorn i les fortaleses i debilitats
d’aquest tipus de negoci.
Amb la crisis que hi ha, el mercat immobiliari ha disminuït molt per problemes definançament, això fa que els preus del pisos siguin molt baixos. Alhora de buscar un possible habitatge tenim molta oferta per la poca demanda això fa que el sector es torni molt competitiu i elscompradors visiten i comparen molts habitatges, es hora de diferenciar-se dels altres i cridar l’atenció per sobre de la competència. Ja no n'hi ha prou amb posar el cartell de disponible per a poder vendreo llogar la seva propietat. 
És en aquest moment quan el Home Staging és important, doncs permet a un habitatge diferenciar-se de les altres per la seva distribució i el seu aspecte acollidor en elqual els possibles compradors poden projectar-se des del principi. 
Per altra banda, els compradors no solen estar disposats a dedicar setmanes a arreglar coses, netejar la casa, etc., sinó quedesitgen instal·lar-se de seguida en la seva nova llar. 

Competencia
La competència a Andorra es centra amb una empresa principal, ANDORRA HOME ESTAGING, aquesta empresa forma part de la ja conegudaArt i Fusta. No podem considerar que el sector esta molt especialitzat al nostre país però si que suposa una forta competència, si pensem que a Andorra som , i aquesta empresa esta forma part d’unaempresa important amb un màrqueting ja assentat.
La seva pagina web es la següent: http://www.andorrahomestaging.com/static/andorrahomestaging.com/home
Aquí podem trobar les seves tarifes i el seuprocés de treball:
Visita, assessorament i redacció informe......................120 €
Honoraris supervisió en el dia de la intervenció............300 €
Una prestació de Home Staging comporta 3 etapes:1ª etapa: Diagnòstic de l'habitatge -duració visita 1 a 2 hores- estudiem la situació de la seva casa/local habitació per habitació.
2ª etapa: Redacció d'un informe complert de totes les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Home
  • Home
  • Home
  • soy homo
  • homo
  • home
  • Homo
  • Home

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS