Hotel Rwanda

Páginas: 4 (769 palabras) Publicado: 16 de marzo de 2014
UD4: Qüestionari per als vídeos del feliços anys 20 i la depressió dels anys 30

VIDEO: “EL MUNDO DESPUÉS DE LA GRAN GUERRA”
1. Quina situació viu els EUA després de La Gran Guerra?
Amb lasignatura del armistricio EUA es converteix en líder incontestable en els àmbits financer i industrial. Reemplaça així a una Europa escenuada i endeutada pel conflicte mundial que la va obligar a destinartota la seva producció a la guerra i a olvidar-se dels encàrrecs tradicionals.

2. Per què esclata la crisi en el sector agrari?
La crisi en el sector agrari esclata per l'augment de productivitati la nova competència de països com Austràlia o Argentina, provoquen la caiguda permanent dels preus mundials. Els estocs s'acumulen i els petits agricultors no poden amb els deutes. La depressióagrícola crònica debilita el sistema i testimonia que dos mons molt diferents viuen a ritmes gairebé incompatibles.

3. Per què està en crisi Alemanya? Què passa a partir de 1924? Què passa a partir de1925?
Alemanya està en crisi a causa de l'enorme pes de les indemnitzacions de guerra que ha de pagar als aliats segons el tractat de Bersalles registra la hiperinflació en 1923.

A partir de 1924l'ajuda financera Americana li permet redreçar la moneda i pagar les indemnitzacions a anglesos i francesos. Aquestes maniobres financeres rellancen poc a poc l'economia alemanya.

El 1925 l'aturdisminueix un 75% i la classe mitjana comença a estalviar.

4. Quina ideologia ascendia al carrer i al parlament alemany?
Al carrer i al parlament alemany la social democràcia es manté en primerpla, l'exèrcit respecta al poder civil, els comunistes parlen de la unitat de l'esquerra.

5. Per què la República de Weimar entra en crisi?
Els agricultors seran cada vegada més pobres pels deutes iaugmenten les fallides de les explotacions, per això, la gent va començar a apoyar al partit més extremista, el partit naixement fins i tot abans del crack de Wall Street.

6. Què defensava...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hotel Rwanda
  • Hotel Rwanda
  • Hotel Rwanda
  • Hotel rwanda
  • Hotel Rwanda’
  • Hotel rwanda
  • Hotel rwanda
  • Hotel Rwanda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS