ierfkdfjdk

Páginas: 2 (303 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2014
FULL DE CALCUL
El full de càlcul  és un programa informàtic que permet manipular dades numèriques i alfanumèriques. Normalment és possible realitzar càlculsamb fórmules i funcions, i a partir d'aquestes dibuixar tot tipus de gràfics. Un avantatge important dels fulls de càlcul és que aquests s'actualitzenautomàticament si hom canvia les dades.


CONCEPTES
Un llibre és cadascun dels arxius d'un full de càlcul, i està format per un conjunt de pàgines que s'anomenenfulls de càlcul.
Un full de càlcul s'estructura en forma de taula, i és on s'allotgen totes les dades del document.
Cadascun dels elements que formen la taulad'un full de càlcul rep el nom de cel·la, i és la unitat mínima d'informació d'un full.
Les files del full de càlcul es defineixen amb un número (començant per 1,en ordre descendent), i les columnes es defineixen amb una lletra majúscula (començant per la A, d'esquerra a dreta).
Les cel·les poden contenir diferentstipus de dades: nombres amb decimals i punts de miler, nombres en format científic, fraccions, percentatges, dates i hores, moneda, valors lògics, text, etc.En el full de càlcul no cal anar fent en cada cel.la el càlcul, sinó quan ja has fet el primer càlcul de tot fas un clic sobre la cel.la i veuràs que et surtcom una estrella al vèrtex de la cel.la i cliques a sobre i arrastres. Fent això guanyes molt de temps.
Avui dia, els programes de full de càlcul que méss'utilitzen són el Microsoft Excel, l'OpenOffice Calc i l'aplicació de full de càlcul de Google Docs.
Hi ha fulls de càlcul que són gratuïts i altres no.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS