Il·Lusions Òptiques

Páginas: 2 (371 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2012
Il·lusió de Müller - Lyer:
L’ il·lusió òptica de Müller-Lyer, és una il·lusió òptica en la que dos segments d’igual mida pareixen més grans o més petits depenent de que les puntes de fletxainclosos en el seus extrems apuntant cap a dintre o cap a fora.

Il·lusió òptica de Ehrenstein:
L’ il·lusió òptica de Ehrenstein, és una il·lusió òptica en la que un quadrat sembla transformar-se en untrapezi.



Il·lusió òptica de Zöllner:
L’ il·lusió òptica de Zöllner, és una il·lusió òptica en la que les rectes paral·leles semblen inclinar-se cap a la dreta, cap a dalt o cap avall,per influx dels segments oblics afegits a aquestes.

L’ Il·lusió òptica de Ponzo:
L’ il·lusió òptica de Ponzo, és una il·lusió òptica en el que els dos segments horitzontals de mateixa mida,situats entre dos línies convergents i simètriques tendeixen a percebre’ls desiguals tenint exactament la mateixa mida, la de dalt sembla major.



L’ il·lusió òptica de Hering:
L’ il·lusióòptica de Hering, és una il·lusió òptica en la que les dos rectes paral·leles semblen corbar-se al voltant del centre del feix radiat.L’il·lusió òptica de Poggendorf:
L’ il·lusió òptica de Poggendorf, és una il·lusió geomètrica-òptica que implica la percepció errònia de la posició d’unsegment d’una línia transversal que ha estat interrompuda pel contorn d’una estructura intermèdia, aquí un rectangle.L’ il·lusió òptica de Delboeuf:
L’ il·lusió òptica de Delboeuf, és una il·lusió òptica de la percepció grandària relativa. En la versió més coneguda de l’ il·lusió, hi ha dos cercles demateixa mida que s’han col·locat prop un de l’altre i un està envoltat per un anell, el cercle envoltat llavors sembla més gran que el cercle no envoltat si l’anell és a prop, mentre que apareix...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Propietats termiques i optiques dels materials

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS