Intro Treball Estadisitica

Páginas: 2 (305 palabras) Publicado: 15 de abril de 2015
INTRODUCCIÓ:
El nostre treball consisteix en l’estudi estadístic dels incendis a Catalunya. Per fer-ho analitzem tres taules estadístiques i les relacionarem entre elles per obtenir una conclusiófinal.
La primera taula consisteix en la quantitat d’incendis forestals provocats per les principals causes durant l'any 2013. Aquestes causes consten principalment de tres apartats, en funció dels tresprincipals grups de causes. El primer grup el formen les causes d’àmbit genèric que són: incendis accidentals, intencionats, negligències, causes desconegudes i altres. El segon grup el formen lescauses d’àmbit industrial com per exemple incendis provocats per línies elèctriques, ferrocarrils, motors i altres, abocadors i cigarrets. I finalment el tercer grup el formen les causes d’àmbitforestal com per exemple incendis naturals, crema agrícola, crema de pastures, fogueres, treballs forestals, revifats, abocadors i cigarrets. Val a dir, que tant abocadors com cigarrets es troben en ambdósàmbits, evidentment, però aniran en funció del nombre de persones per àmbit territorial. Mentre que les causes genèriques afectaran tant en l’àmbit industrial com en el forestal.
La segona taulaconsisteix en la quantitat d’incendis forestals i la quantitat d’hectàrees cremades per a cada mes de l’any.
Alhora de fer les conclusions agruparem els mesos per estacions de l’any, d’aquesta manera,tindrem en compte les propietats climatològiques de cada estació.
I, finalment, la tercera taula tracta sobre la quantitat d’incendis i la superfície forestal afectada per els diferents àmbits territorialscatalans. En aquest apartat, agruparem els diferents àmbits territorials en funció del tipus de terreny; si l’àmbit a estudiar té un terreny més propens al sector industrial o forestal (agrícola)
Pertant relacionarem el tipus de causa, industrial o forestal, amb l’àmbit territorial, terreny més propens al sector forestal o industrial; traient-ne una conclusió.

A continuació, mitjançant la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estadisitica
  • Estadisit
  • Estadísitica
  • Estadisitica
  • Estadisitica
  • estadisitica
  • estadisiticas
  • Estadisitica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS