Iugh

Páginas: 11 (2540 palabras) Publicado: 14 de enero de 2013
Capítol 1- El bon Suís
Sofia li confessa a la seua amiga Neli que el seu marit la vol deixar perquè s'ha cansat d'ella i la troba grossa.
Neli li aconsella tres opcions per a retenir-lo: vestir-se sexi i fer un sopar bo, fer-li saber que hi ha un altre home, i la tercera, que el seu home veguera que Sofia estava contenta i que volia trobar un treball i no dependre d'ell, però al marit li varesultar una bona idea i aquestes idees no van resultar com havien esperat.
Finalment, la Neli li proposa una última opció, Sofia tenia que enganyar-lo.
Encara que no li va agradar aquesta opció, va decidir fer-ho.
 
 
Capítol 2- Pardalets.
En aquesta història, una turista de Milà observa uns pardalets que estan a prop d'ella.
La mare dels pardalets està intentant conseguir menjar per alsseus fills, un colom li lleva el menjar, i la mare no té més remei que viatjar a un altre lloc per aconseguir donar-li de menjar als seus pardalets,que estan jugant sense assabentar-se de les dificultats que està patint la seua mare.
Mentre la mare està buscant menjar, els fills troben a una taula aliment, però es mengen tot el menjar sense guardar-li res a la seua mare, que encara no havia menjatres.
Aquesta història demostra el comportament egoista dels pardalets, que no es preocupen per la seua mare, i també demostra la actitud sacrificadora de la mare, que tan sols pensa en el benestar dels seus fills.

Capítol 3- La minyona imaginària
Aquesta història parla d' Esther, una dona que treballa a casa fent les feines domèstiques.
Cansada de netejar i de cuinar, i s'inventa que téuna minyona anomenada Eli, que fa totes les feines de casa mentre que ella fa ganxet.
Un dia, durant un brenar amb unes amigues, Esther conta que té una minyona, cosa que li resulta molt estranya a la seua amiga, que sabia que no anava molt bé de diners, però Esther no reconeix que és inventada.
Una característica de moltes dones es l'orgull, i a vegades, al ser admirades per algun motiu, fa queaquestes dones visquen de manera fingida, abandonant la realitat.
 

Capítol 4- Nike-Air
Lluís és un noi de catorze anys que no es pot permetre molts luxes, ja que prové d'una família de classe mitjana.
Lluís havia vist que tots els seus amics portaven unes Nike-Air, i ell també en volia unes, però eren massa cares.
La seua mare, Paca, va aconseguir diners per a regalar-li-les a Luís el diadel seu aniversari.
Quan Paca se les va regalar, Lluís va dir que estaven bé, però ara els seus amics tenien una Nintendo i que en volia una.
Aquesta situació demostra que les mares fan el que poden per aconseguir que els seus fills no estiguen per darrere dels seus companys, i aquestos sempre que aconsegueixen una cosa, volen encara més i més.

Capítol 5 -Passa-t'ho bé, Reme.
Reme esuna prostituta que un dia conegué a un home que buscava una dona que no fingira al llit, perquè aquest era el problema que tenia al seu matrimoni. Reme, com a bona professional, va aconseguir que creguera de veritat que ella no fingia amb ell, i també que pensara que ell era l'únic client, a més va aconseguir que li donara més diners i que  es convertira en un client fix.
  

Capítol 6-Lliure.
Joanli diu un dia a la seua dona Maria que ha deixat el seu treball perquè ha tingut una baralla.
Maria, preocupada de com viuran d'ara en davant, li exigix a Joan que deixe a un lloc l'orgull i que torne al treball, encara que haguera de dir que aquell dia estava cabrejat per culpa d'ella. Finalment Joan acaba acceptant.
Aquesta història ens dona a entendre que la dona te molta influència sobrel'home, i que pot aconseguir que faça el que ella desitja.
 

Capítol 7-Amor de mare.
Aquesta es la declaració dura i real d'una dona que diu d'una manera oberta que no vol als seus dos fills. Però fins a arribar a aquesta conclusió conta la trista història de la seua vida. Era una dona que vivia en una gran casa, però que tenia un home que no li donava diners, que la maltractava física i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • iugho

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS