jgdyfdtuoktsdry

Páginas: 3 (701 palabras) Publicado: 2 de junio de 2014

EL GAS NATURAL




Ciencies socials
Angie Carolina 3rB
Daniela Restrepo 3rB
Nina Aseeva 3rB
Angie Huachisaca 3rB

ÍNDEX


Què és? Com s'obté? Com produeix energia?
On la podemtrobar? Distribució Territorial? Reserves conegudes?
Avantatges de la seva utilització
Desavantatges
Conclusió









QUÈ ÉS ? COM S'OBTÉ? COM PRODUEIX ENERGIA?

El gas natural és una deles fonts d'energia més netes i respectuoses amb el medi ambient ja que és la que conté menys diòxid de carboni i la que llança menors emissions a l'atmosfera. És, a més, una energia econòmica ieficaç. Una alternativa segura i versàtil capaç de satisfer la demanda energètica en els sectors domèstics, comercial i industrial, és un energètic natural d'origen fòssil, que es troba normalment en elsubsòl continental o marí.
El petroli i el gas natural es troben tots dos en el subsòl.*Segun alguns experts el gas natural és conseqüència del petroli, és per això que els països petroliers solenser també els que majors reserves de gas natural tenen.
El procés de extracció del gas és molt similar al del petroli. Tots dos es troben allotjats en una espècie de borsa (el gas natural en la partsuperior) s'extreu el gas,que viatge per unes *tuberias fins a arribar a la planta d'envasament .Però en ocasions, el gas natural es queda atrapat sota la terra per roques sòlides que eviten que el gasflueixi, formant-se el que es coneix com un jaciment.
El principal component de la barreja que conforma el gas natural és el metà. Els altres components, són altres gasos com el *etano, diòxid decarboni (CO2) i vapor d'aigua, principalment.



ON LA PODEM TROBAR? DISTRIBUCIÓ TERRITORIAL? RESERVES CONEGUDES?

Es pot trobar petroli i gas natural en tots els continents distribuïts de formamolt irregular. Enormes camps petrolífers que contenen al voltant de la meitat del petroli mundial es troben en l'Orient Pròxim.
El gas natural es troba en dipòsits subterranis profunds.
En...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS