jhghkhghjkl

Páginas: 3 (549 palabras) Publicado: 21 de octubre de 2014
GRAU DISSENY
Escola Superior de Disseny i d’Art Llotja
PRODUCTE: Setrill Marquina / Setrill antigoteig
DADES DEL PRODUCTE
Dissenyador: Rafael Marquina i AudouardFunció: La funció bàsicad’aquest setrill és la de no gotejar. El seu broc i la forma d’envut fa que les gotes quan cauen no vagin a parar a la taula si no, altre vegada al recipient a través d’un forat entre el broc i l’envut.Gràcies això, les gotes cauen a dins l’envàs i l’aire pot arribar-hi a entrar.
Dimensions significatives: 20cm d’alçada per 10cm de diàmetre (més o menys).
Materials emprats: Vidre
COMENTARICaracterístiques dels materials: El material emprat és el vidre, utilitzant-lo de la mateixa forma en tot l’objecte, menys en el punt d’unió entre el broc i la resta d’envàs. Aquí, el vidre està tractat d’unamanera que el deixa rugós, per tal de que el broc no es desprengui del setrill i caigui i es trenqui. Els materials que utilitzaria jo serien el plàstic, en tot el format del recipient perquè d’aquestamanera no es podria trencar tan fàcilment i per tant anirà millor per poder-lo netejar. Finalment, en el punt d’intersecció entre els dos elements utilitzaria la silicona perquè fos molt més difícil queel broc i el setrill es desenganxessin en abocar-lo per servir el líquid que contingui.

GRAU DISSENY
Escola Superior de Disseny i d’Art Llotja
PRODUCTE: Juicy Salif
DADES DEL PRODUCTEDissenyador: Philippe Starck
Funció: La seva funció és la de poder fer un suc de taronja o d’algun cítric de manera que aquest objecte pugui ser visible sense trencar l’harmonia d’algunes cuines d’altnivell. Així que aquest objecte de cuina serveix per ser utilitzat amb un fi d’alt nivell social i elegància.
Dimensions significatives: 14cm de diàmetre i 29cm d’altura.
Materials emprats: Alumini polit.COMENTARI
Característiques dels materials: Ha estat utilitzat aquest material perquè és un material bastant net i impermeable. També perquè té unes connotacions socials que representen un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS