Jhhhhhh

Páginas: 2 (349 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2012
CARATERISTIQUES DELS DIFERENTS MATERIALS CONDUCTORS

Els conductors: un conductor elèctric és una materia que permet amb facilitat el trànsit de càrregues elèctriques pel seu interior. Elsmetalls(or, coure, plata, alumini, ferro, zinc, etc) són especialment bons conductors, per`o també ho són l'aigua, la terra o el cos humà. Es pot considerar que te dos tipus:

LES càrreguespositives, on els elctrons son els que es mouen per l¡interior.
Les càrregues negatioves, on els ions els que es mouen per l¡'interior.

Aïllant elèctric: (dialèctric) és un material o unobjecte que no cont electrons lliures que pugin permetre el flux del corrent eèctric.aixó vol dir que quan es carrega no te corrent.

Semiconductors: és un material que es comporta con umn aïllantamolt baixa temperatura, peró que presenta certa conductivitat elèctrica a temperatura ambient essent possible de controlar aquesta conductivitat per mitjá de l'adicció d'impureses.CARATERISTIQUES DELS DIFERENTS MATERIALS CONDUCTORS

Els conductors: un conductor elèctric és una materia que permet amb facilitat el trànsit de càrregues elèctriques pel seu interior. Els metalls(or, coure,plata, alumini, ferro, zinc, etc) són especialment bons conductors, per`o també ho són l'aigua, la terra o el cos humà. El comportament que els caracteritza es que es facil que travessen els electronsper dins i per fora esta cubert de una capa de plàstic aïllant.Per exemple l'anguila elèctrica. Es pot considerar que te dos tipus:

LES càrregues positives, on els elctrons son els que esmouen per l¡interior.
Les càrregues negatioves, on els ions els que es mouen per l¡'interior.

Aïllant elèctric: (dialèctric) és un material o un objecte que no conte electrons lliures quepugin permetre el flux del corrent eèctric. Aixó vol dir que quan es carrega no té corrent.

Semiconductors: és un material que es comporta con umn aïllant amolt baixa temperatura, peró que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • jhhhhhh
  • Jhhhhhh

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS