jjjkk

Páginas: 4 (752 palabras) Publicado: 27 de febrero de 2014
-Banc Sabadell és el quart grup bancari privat espanyol, integrat per diferents bancs, marques, societats filials i societats participades que abasten tots els àmbits del negoci financer, sota undenominador comú: professionalitat i qualitat.
Un equip humà i ben preparat, dotat dels recursos tecnològics i comercials més moderns, i una organització multimarca i multicanal enfocada al clientpermeten a Banc Sabadell ocupar una posició destacada al mercat en banca personal i d'empreses.

-El 31 de desembre de 1881, un col·lectiu de 127 empresaris i comerciants de Sabadell (Barcelona) fundenel Banc, amb l'objectiu de finançar la indústria local i proveir-la de matèries primeres (llana i carbó) en condicions més favorables.
-El Banc, amb una plantilla de més de 17.000 persones, unamitjana d’edat de 43 anys i un 66% d’empleats amb estudis superiors, constitueix un factor clau en el desenvolupament del nostre projecte empresarial.
-noms:sabadellatlantico, sabadellherrero, activobank,entre d'altres.
Des de principi de l’any 2010, Banc Sabadell participa en espais de conversa social a Internet, a través de les xarxes socials més populars, amb els objectius següents: 
1.Excel·lència en el servei 
2. Difusió de les activitats de la companyia 
3. Explorar nous espais de conversa   
noticiaa
La cúpula directiva de Banc Sabadell es desplaçarà aquest dimarts i dimecres aLondres per presentar analistes, inversors i premsa el seu pla director 'Triple' 2014-2016, que persegueix posar en valor la mida adquirit després de les adquisicions dels últims anys, amb les que hatriplicat clients i ha multiplicat els volums de negoci i quotes de mercat.
El president, Josep Oliu, liderarà l'atenció a agents del mercat dimarts i als mitjans de comunicació el dimecres en roda depremsa, i l'acompanyaran el conseller delegat, Jaume Guardiola, el director financer, Tomás Varela, i el director de Gestió de Actius i Desenvolupament Corporatiu, Miquel Montes, han explicat a Europa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jjjkk

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS