KEMI

Páginas: 2 (479 palabras) Publicado: 6 de octubre de 2015
KEMI: també anomenat “kem”, significa “terra negre”, es un concepte que utilitzava la civilització egípcia per interpretar els coneixements, pensaments, teories, doctrines sobre la família, lasolidaritat, la moral publica, la cortesia, la busqueda de la veritat, la família i la religió.
CAMPS MÒRFICS: són camps interpretats de forma de camps, estructures d’ordre o patrons els quals estanorganitzats amb un ordre. En el transcurs del temps una certa molècula té una determinada memòria que es inherent a la naturalesa i esta determinada per una repetició determinada “ordre”, que provoca queaquella determinada manera en el transcurs de generacions es comportin d’una manera o altre.
EGIPTE: es una civilització que sorgeix al nord est d’Àfrica, qual es desenvolupa al voltant del riu Nil.Aquesta civilització es construí al voltant del segle 3150 aC amb la unificació de l’alt i baix Egipte sota el primer faraó i va presidir durant 3 milers.
ESOTÈRIC: Són unes ensenyances, doctrines,formes de pensar, les quals estaven aplicades a l’antiga Grècia, de les quals poques persones tenien el privilegi de pertànyer i es practicaven en petites comunitats o grups filosòfics dels quals esmantenien apartats de l’atenció de la societat, es a dir, ensenyances ocultes.
PSIQUE: son aquells successos i les posteriors formacions “fenomen i procediment” que es donen lloc al cervell..
EXOTÈRIC: són doctrines i ensenyances de tipus filosòfic-religiós que no son limitades a un determinat grup de membres i que, son susceptibles de ser divulgades públicament. 
TRANSLÒGIC: són pensament quetenen lloc a la ment del quals es poden interpretar de dues maneres diferents sovint el pensament contrari exemple: material immaterial, visible invisible.
HEKA: ser sobrenatural que té origen a lamitologia grega, del qual té un poder de saber sobre quin es l’objectiu de cada esser humà en el planeta “ el seu destí ”. Heka es considerat un déu que existia en el moment de la creació per tant...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS