khata

Páginas: 4 (993 palabras) Publicado: 10 de febrero de 2014
yeah nigga jjajaaj it's a troll madafaka,
p`sakfpàf
sf´sd
g
ds´gsdg
ls metges visitaren a l'emperadriu, ja que li feia molt mal el cap. Digué a les donzelles que anessin a dormir, ja que no estrobava bé. Quant totes dormien anà al terrat on hi havia Hipòlit. Es besaren mostrant-se així una gran passió entre ells, al final entraren a la cambra.

Capítol 262

Es despullaren i es ficarenal llit. Restaren gairebé tota la nit desperts, parlant de les seves coses. L'endemà al matí, Eliseu, una de les donzelles entrà a la cambra. I en veure aquell noi s'endugué un bon ensurt. Va tenird'excusar-se davant les altres donzelles i els metges per tal de que no entressin a la cambra. Finalment ella despertà a la parella, per a que ell pogués fugir d'allí.

Capítol 283

La Viuda fa totel possible per separar Tirant de la princesa tan es així que fa disfressar a Plaerdemavida, la qual es fa passar per un moro hortolà que contínuament juga amb la princesa, tocant-li les parts del cos.Tirant que està a la porta de l'hort en veure-ho li comencen a caure les llàgrimes.

Capítol 312

Tirant rescata el captiu amb els seus diners. Tenien presoner a l'albanès, el qual aconseguíescapar-se.

Capítol 313

A l'albanès el que més li sap greu es haver perdut l'honor i la fama. Li diu al rei que si vol, li pot portar noticies dels enemics. Anà a veure a Tirant per explicar-li queli havien dit i desprès tornà al castell, on fou ben rebut pel rei Escariano.

Capítol 412

La donzella i el cavaller Espèrcius, en la cambra d'ella es ficaren al llit.

Capítol 413

Espèrciusi la donzella l'endemà es dirigiren a la caseta on hi havia els amics d'ell, desprès se'n anaren a casa el pastor, on s' instal·là la donzella. A poc a poc l'illa es repoblà. Espèrcius i la sevasenyora foren els senyors de l'illa, els quals tingueren fills i filles.

Capítol 434

Tirant va a la cambra de la reina de Fes a parlar sobre la seva filla. Aquesta va dir-li a la seva filla, que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS