khbkbjbbl

Páginas: 2 (302 palabras) Publicado: 12 de enero de 2014
Sessió de debat IV
La retòrica en el discurs electoral. Eleccions a President.

Objectiu de la sessió
Reflexionar sobre l’ús de la retòrica en el discurs políticactual amb la finalitat d’indagar les seues similituds i diferències amb els usos de la retòrica per part de la sofística.


Desenvolupament de la sessió
Dividimla classe en equips de 5 a 6 persones. Cada equip elegirà el seu candidat o la seua candidata a la presidència. La resta dels membres de l’equip seran el seu equip detreball.
Les eleccions a president estan prop i cada equip ha de treballar per a la preparació del discurs més important de la campanya electoral, aquell que atrau iacaba de convèncer a la majoria dels votants. Aleshores, cada equip destinarà la primera part de la classe a preparar aquest discurs. Tots els membres participarandonant idees per a la seua preparació.
El discurs ha de tractar necessàriament els següents aspectes: explicació de com s’ha preparat la campanya electora, quines sónles promeses electoral i què accions es faran en cas de ser elegit.
Durant la segona part de la classe, cada candidat o candidata a president llegirà el seu discursabans de començar el procés electoral i elegir el candidat o candidata a la presidència.


Reflexió
Per acabar la sessió es pot fer una reflexió sobre com ha elegitcada grup al seu candidat o candidata a la presidència, si s’han tingut en compte les qüestions del gènere, per què raons ha resultat escollit un candidat i no unaltre, què usos s’han fet de la retòrica... També se li pot donar la paraula al president escollit perquè explique què farà ara que ja ha resultat elegit o elegida.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS