La mort de hitler

Páginas: 4 (915 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
La mort d'Adolf Hitler, líder del nacionalsocialisme alemany des de 1933 fins a 1945, es va dur a terme del 30 d'abril de suïcidi per un tret de pistola al cap.El servei secret soviètic KGB, semprehe dit que el cos va ser trobat cremat i confirmat per mitjà d'empremtes dentals. Amb el temps, fins i tot després de la final de la Segona Guerra Mundial, algunes teories alternatives han sorgitsobre la desaparició o el parador dels seus restes que no es va trobar cap confirmació.
El 1993, amb l'obertura d'alguns arxius del KGB es va dissoldre, els documents relatius a la mort de Hitler hanconfirmat oficialment el testimoni de Hugh Trevor-Roper, recollits en el llibre Els últims dies de Hitler el 1947, coincidint amb la Unió Soviètica.
El 1969 el periodista soviètic Lev Bezymensky publicainformes, confitats amb SMERSH, l'autòpsia de Rússia realitzat per una comissió encapçalada pel Dr Fausto Sherovsky restes de Hitler el 8 de maig de 1945 en l'hospital militar de Berlín. La guerrafreda entre Europa occidental i comunista, però, va significar que el text es titlla de manca d'informació falsa i calumniosa coberts aplicats per ambdues parts. El 1993, amb l'obertura dels arxius delKGB i l'FSB, els documents de domini públic podria fer llum sobre el destí dels cossos de Hitler i Eva Braun.
Després de l’amanecer del 29 d’abril de 1945, Hitler es va casar amb Eva Braun en unapetita cerimònia civil a l’interior del bunker, com a testimonis Magda i Joseph Goebbels, amb la presencia de Traudi Junge, la seva secretaria, que va preparar el necessari per a el testament políticAntony Beevor sosté que, després de prendre un modest casament d'esmorzar amb la seva dona, Hitler va portar al seu secretari Traudl Junge a una altra sala i va dictar la seva última voluntat iTestament. Redacció va durar poc més de dues hores i preparat quatre exemplars, que immediatament va passar a mans dels seus destinataris. Va signar aquests documents a les 04: 00 i després es va anar a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la mort
  • La mort
  • Ante-morten y post-morten
  • Hitler
  • Hitler
  • Hitler
  • hitler
  • Hitler

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS