La puerta de los tres cerrojos

Páginas: 6 (1259 palabras) Publicado: 14 de enero de 2014

Fitxa técnica
Nom i cognoms de l’autor: Sonia Fernández Vidal
Títol del llibre: La puerta de los tres cerrojos
Editorial: Narrativa singular
Col·lecció: La galera
Lloc de publicació Barcelona
Any de publicació: Març del 2011
Número de pàgines: 184
TEMA
Una matinada un noi surt per anar a l’escola per un camí diferent, veu una casa abandonada i opta per entrar-hi…desde aquell instanttot per a ell canvia.

RESUM
Una matinada un noi sent un impuls per anar per un altre camí a l’escola, veu una casa abandonada i el seu instint també li diu d’entrar-hi, només entrar escolta una veu molt extranya que li diu enigmes encara més extranys. De sobte una criatura que s’assemblava a un elf se li apropa i obra una caixa d’on apareix una espècie de camp de futbol Americà però elsjugadors no eren persones sinó partícules. Acaben el partit i l’elf li diu al noi que salti contra la pared, no convençut, però, ho fa. Apareix en un carrer on hi ha una hada (quiona) molt guapa i aquesta li diu que li segueixi. Entren en una rellotgeria, Quiona li diu que l’elf d’abans no tardarà massa però que és molt dolent tunelejant pareds.
Ja dins la tenda Niko(el noi) comença a fer preguntessobre el que li estaba pasant, i també estaba molt extranyat per què en la rellotgeria tots els rellotges anaven de manera diferent, allí li van explicar moltes coses sobre física i sobre el temps i la velocitat. També alguna cosa de per què ell estaba allí però no massa. Més tard van anar a casa de en Eldwen (l’elf) a menjar. Niko sabia que ell era un extrany en aquell món i que no el podía veuremassa gent ja que li van dir que els humans no podien estar-hi.
En casa d’Eldwen va aprendre moltes coses com per exemple que era la sobreposició, aquesta era que un cosa es podía separar en més apart i totes viure a la vegada. Niko estaba locament enamorat de quiona. Eldwen al acabar de menjar canelons els va portar al centre de investigación d’aquell món, per dir devant del director que elshumans si que estaven llestos per saber tot sobre la física i àtoms. Al arribar dintre de la sala hi havia gento posada ialtres que no, un que estaba molt oposat era Anred(un altre elf), dintre de la sala va haver un empat de decicions entre els que volien que es quedes i els que no.
Niko va veure com el director es dividia en dos i ho va exclamar, la gent va quedar super impactada per què no creienque un humà pogués veure una superposició. El director va dir que l’humà es podía quedar fins que es sapigués per què havia pogut veure la seva sobreposició.
Els seus amics d’allí el van explicar també qui era Zen-0 el mestre, era una de les persones més inteligents i més importants d’aquell món.
Van pasar altres cosas, van anar a una discoteca extranya i Niko va aprendre varies coses, alarribar a casa un altre cop estava una amiga de Eldwen molt espantada. Aquesta els hi va explicar que ara al centre manava Anred ja que el director s’havia posat malalt, i que estaven en busca i camputa per espectres negres. Tots es van horroritzar, menys niko que no sabia que era fins que li van explicar, també es va horroritzar, però tenien una salvació, anar fins al mestre Zen-o. Però aquestestava en un món que no es podien teleportar i que només sabien arribar-hi les hades que passen unes proves. Se la van jugar i van anar-hi. Van uns quants enigmes i van saber que els espectres els perseguien. Van arribar com a un laberint amb 3 camins, Niko va fer una sobreposició i així aniria cada 1 dels Nikos acompanyat per quiona o eldwen per els 3 camins a la vegada, era el del mig, al arribaral fina ja estaven a prop de la ciutat de Shambla. Va aparèixer Anred i va invocar un espectre negre, Niko va dir als seus amics que marxessin, que ell s’apanyaria, que no havien de sofrir que el buscaven a ell. Va tunelejar al espectre, però la segona vegada va sortir malament...just en aquell instant va aparèixer zen-0 i va acabar amb l’espectre. Anred va ser detingut i Niko el van dir que ell...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La puerta de los tres cerrojos
  • La Puerta De Los Tres Cerrojos
  • La Puerta De Los Tres Cerrojos
  • la puerta de los tres cerrojos
  • La puerta de los tres cerrojos
  • la puerta sin cerrojo
  • la puerta sin cerrojo
  • la puerta sin cerrojo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS