LA SEXTA

Páginas: 4 (858 palabras) Publicado: 6 de julio de 2015
LA SEXTA

La sexta és un canal de televisió espanyol d’àmbit estatal i en obert. És una de les cadenes de Atresmedia Corporación, juntament amb Antena 3, Neox i Nova. La programació és generalista,de tendència progressista, tot i que té presencia programes d’humor i entreteniment, series americanes, tertúlies d’anàlisi social i polítiques, i també retransmissions esportives.

El macro gènereque destaca en aquesta cadena és el entreteniment, la ficció i la realitat queden en un segon pla. La cadena aposta per aquesta gènere per seguir un línia editorial en la que compren o realitzenproductes més cridaners que tinguin una aportació social, és a dir, produeixin efectes. El continguts en el gènere de realitat, segueixen aquests passos, no deixar indiferent a l’espectador.


El gènered'entreteniment en La Sexta, es caracteritza per tenir molt programes d'entreteniment. De fet, són dels punts més forts de la cadena que configuren la línia editorial i l'autoria de La Sexta. Elsprogrames com El Intermedio o Al Rojo Vivo reflecteixen la veritable filosofia de la cadena pel que destaquen de la resta de la programació.

El Intermedio pertany al gènere de l'humor. Aquest tipusde gènere es introduït dins la graella setmanal a l’hora de prime time de dilluns a dijous. El programa representa una burla de la realitat actual, tant cultural, com política i social, el que escataloga com a periodisme satíric. El Intermedio fa un repàs a l'actualitat informativa però fragmentant i analitzant, de forma crítica, configurant la línia editorial progressista que vol mostrar lacadena. Un altre programa representatiu, que es va suspendre, però que tenia el mateix toc d’humor i sarcasme tant televisiu com social, era SLQH.





“Al Rojo Vivo” és un altre programa que pertany elgènere de Talk Show. El presentador dona peu a parlar sobre un tema que es tractarà de manera col·lectiva. És un format de baix pressupost, ja que es realitza a plató amb una taula on s’asseuen els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el sexto
  • El Sexteen
  • El sexto
  • Sexto
  • El Sexto
  • El sexto
  • Sexto
  • el sexto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS