Langblog

Páginas: 2 (397 palabras) Publicado: 30 de marzo de 2010
LANGblog, creat al Programa de Llengües dels Estudis de Llengües i Cultures, és un àudiobloc per a la pràctica de destreses orals dels estudiants de la UOC. Amb LANGblog podeu: 1. Llegir i escoltaraltres intervencions. 2. Publicar una intervenció, escrita o oral, en àudio o en vídeo. 3. Publicar un comentari, escrit o oral, en àudio o en vídeo. Primer de tot cal que disposeu d’auriculars imicròfon, preferiblement, o bé d’altaveus i micròfon. Podeu comprovar que us funcionen anant a Inicio > Configuración > Panel de control > Dispositivos de sonido y audio > Voz > Prueba de hardware > Pruebade micrófono. 1. Llegir i escoltar altres intervencions A LANGblog, feu clic a la icona de «play» per a escoltar les indicacions del professor o professora. Per a fer una intervenció a l’activitat iescoltar les dels companys, feu clic a «Intervencions», que és a sota i a la dreta de l’activitat.

2. Publicar una intervenció, escrita o oral, en àudio o en vídeo. En fer clic a «Intervencions»s’obrirà una finestreta a sota de la pantalla (pot ser calgui baixar la barra lateral de desplaçament). Podeu escriure un petit text, i a sota trobareu dos opcions: «Fer una intervenció d’àudio» i «Fer unaintervenció de vídeo».

Feu clic a l’àudio o al vídeo i s’obrirà una altra finestra. Premeu el botó roig de gravació, i depenent de la configuració del vostre ordinador podria aparèixer una caixetaal mig que 1

demana permís per a accedir al micròfon i càmera. Heu de prémer «Permitir», espereu un parell de segons, i llavors comenceu a parlar.

Premeu el botó quadrat d’aturada quan acabeu.Premeu el botó de «play» per a escoltar una altra vegada el que heu enregistrat. Podeu enregistrar i escoltar tantes vegades com vulgueu. Quan esteu satisfets cal prémer «Continuar». Apareixerà lafinestreta de text una altra vegada, mostrant un codi que correspon a l’enregistrament, a més de qualsevol que s’hagi escrit. Cal fer clic a «Enviar» i ja estarà publicat.

Després de prémer...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS