LES CONSTELACIONS

Páginas: 2 (331 palabras) Publicado: 29 de enero de 2015
LES CONSTEL·LACIONS

Preguntes:
Què és una constel·lació? Una constel·lació és un conjunt d’estels fixes o estrelles, sense relació entre ells, i que formen un dibuix imaginari.
Esbrina com esdiuen les estrelles que formen la constel:lació d'Orió. Alnitak, Bellatrix, Betelgeuse, Cinturó d’Orió i Rigel.
Fes un resum sobre la llegenda d'Orió. Orió està representat per un guerrerque alça el seu arc i es protegeix amb un escut dels enemics. Al seu costat hi ha els seus gossos de caça: el Ca Major i el Ca Menor. Els antics grecs explicaven que Orió, el gran caçador, era fillde Poseidó, déu del Mar, i era conegut arreu perquè alliberava el món de bèsties. el seu poder, l’orgull i la prepotència, el van convertir en un ésser presumit que afirmava que ningú no el podriavèncer mai. Va deixar de caçar per necessitat i caçava per divertir-se. Tant, que la deessa Artemisa va ordenar un escorpí gegant que el ferís al taló per matar-lo. Escorpí el va picar i Orió va estar apunt de morir. Quan es va curar, Orió, va deixar de caçar perquè si.
Busca una imatge de la constel·lació del teu signe del zodíac.








I per què no busques la llegenda del teu signe?El meu signe de contel·lació és Géminis, i está format per dues dones que es donen la mà, com a símbol de la vida i de la mort. Es trova present en el mit egípte de Osiris i en el mit persa deMazda i, molt especialment, en el mit que identifica a Géminis, amb el sinbolisme de Mort i de Vida de la llegenda del Ave Fénix.
 
La gran pregunta:
Creus que pots veure la constel·lació del teusigne qualsevol dia de l'any? No. Perquè el meu signe, com tots els demés, només es podem veure una vegada al any. Quan és el mes del teu aniversari, podrás comprobar la constel·lació del teu signe.NOM: Lucía Durán.
CURS:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS