lirica trobadoresca

Páginas: 2 (327 palabras) Publicado: 10 de febrero de 2015

Escándalo En Bohemia

Tema central: En aquesta història de Sherlock Holmes, el rei de Bohèmia vol salvar el seu futur matrimoni però per a això necessita recuperar una antiga foto enquè apareix al costat d'una senyoreta.
Personatges principals: Sherlock Homes
Personatges Secundaris: Watson, Wilherm Gottsreich Sigirismond von Ormstein.
Personatges plans: IreneAdler
Es un text lineal, perquè el narrador es on dels personatges de la historia. El narrador es intern amb un punt de vista subjectiu i parcial.
Es tracta que un home, el noble rei debohèmia es volia casar, però anteriorment havia estat amb una dona, Irene Adler i aquesta tenia una foto on estaven junts, se la volia mostrar a la seva promesa per tal d'aconseguir destruirel seu matrimoni. Per solucionar aquest problema va a la recerca de Sherlock Holmes. Sherlock Holmes comença la seva recerca espiant a Irene Adler per la seva casa, on descobreix que te unamic cavaller, Godfrey Norton, i un dia als persegueix, fins que arriba a una església, i acaba sent testimoni en el casament de Godfrey Norton i Irene Adler. El Holmes decideix actuaraquella mateixa nit amb la ajuda de Watson i aconsegueix saber on esta guardat la fotgrafia. El seguent día a les vuit del matí amb watson i el rey de bohemia per recollir la fotografia, peròquan arriban es s'adonen que s'ha anat fora del país. Perquè la Dona Irene Adler, va ser més astuta que Holmes, pero li deixa una carta i una foto mostrant només ella on declara queestima i és estimada per Godfrey Norton i no sent més la necessitat de convertir la seva relació formal en un escàndol, i que el rei no ha de preocupar-se més per la foto. El rei està satisfetamb aquest resultat, i li ofereix a Holmes un valuós anell com a recompensa. Holmes, impressionat per la intel·ligència d'Irene, li demana el retrat de la dona en comptes de l'anell.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Lírica Trobadoresca
  • Lírica trobadoresca
  • Trobadoresca
  • Poesia trobadoresca
  • Poesia trobadoresca
  • Poesia Trobadoresca
  • Poesia trobadoresca
  • La Literatura Trobadoresca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS